counter

GNTM – Τελικός: Η δημόσια υποστήριξη του Στυλιανού στη σύντροφό του Όλγα Ντάλλα (Φωτογραφία)

GNTM – Τελικός: Η δημόσια υποστήριξη του Στυλιανού στη σύντροφό του Όλγα Ντάλλα (Φωτογραφία)
GNTM – Τελικός: Η δημόσια υποστήριξη του Στυλιανού στη σύντροφό του Όλγα Ντάλλα (Φωτογραφία)

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι να αναδειχτεί ο νικητής του τέταρτου κύκλου του GNTM.

Απόψε το βράδυ οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το δεύτερο μέρος του τελικού, όπου θα κριθεί το αποτέλεσμα.

Η Όλγα Ντάλλα, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι οι τρεις φιναλίστ που διεκδικούν το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο και ένα κοσμήματα και ένα ρολόι αξίας 20.000 ευρώ.

Ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της Όλγας Ντάλλα είναι ο σύντροφός της, Στυλιανός Φλωρίδης

Να υπενθυμίσουμε, πως οι δύο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο GNTM.

Λίγες ώρες πριν τον τελικό, ο Στυλιανός Φλωρίδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Όλγας και κάλεσε τους διαδικτυακούς του φίλους να τη στηρίξουν μέσω της ψηφοφορίας.

GNTM - Έτσι θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής

Ο μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί από το τελικό σύνολο της βαθμολογίας των κριτών αλλά και από την ψηφοφορία του κοινού, που ενεργοποιείται για μία ακόμα χρονιά.  Οι τηλεθεατές θα μπορούν να στηρίξουν το αγαπημένο τους μοντέλο τηλεφωνώντας ή στέλνοντας sms. Οι γραμμές άνοιξαν την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι το τέλος του μεγάλου τελικού τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου.

Στα τελευταία μέτρα της διαγωνιστικής κούρσας, τα μοντέλα έχουν την υποστήριξη τόσο των κριτών και του coach τους, όσο και σημαντικών guests. To top model των ‘90s Βίκυ Κουλιανού αλλά και οι διαγωνιζόμενοι, που αποχώρισαν νωρίτερα από τον διαγωνισμό, θα δώσουν το δικό τους χρώμα στη δύσκολη διαδικασία του τελικού.

Όλα αυτά καταλήγουν στο μεγάλο πλατό, όπου σε live μετάδοση θα αποκαλύψει την τελική ετυμηγορία, αναδεικνύοντας το απόλυτο Greece’s Next Top Model, που εκτός από τον σπουδαίο τίτλο θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

GNTM - Το έπαθλο

Επίσης, ένα ακόμα σημαντικό έπαθλο, ένα αυτοκίνητο Opel Mokka! Ένα ακόμα εντυπωσιακό δώρο, περιμένει τον νικητή ή τη νικήτρια, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels! Και φυσικά, συνεχίζεται η  συνεργασία του GNTM με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London, που προσφέρει ένα συμβόλαιο για τον νικητή  ή τη νικήτρια του GNTM 4!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR