counter

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις του Αιμιλιάνο μετά την αποχώρηση της Μαριαγάπης

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις του Αιμιλιάνο μετά την αποχώρηση της Μαριαγάπης
GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις του Αιμιλιάνο μετά την αποχώρηση της Μαριαγάπης

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του τρίτου κύκλου του GNTM η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Μαριαγάπη.

Η νεαρή κοπέλα είδε την πόρτα της εξόδου και δεν κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό, ο οποίος είναι στα επόμενα επεισόδια.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Μαριαγάπης, ο σύντροφός της Αιμιλιάνο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Στην φωλιά των Κου-Κου”.

«Γενικά χρειάζεται τον χρόνο της μετά από κάποιες στιγμές που ξεσπάει. Δεν θέλει να την καταπιέζει κανείς και να τη παρηγορεί. Μπορεί να νιώθω κι εγώ λίγο περίεργα επειδή δεν πήγα να την παρηγορήσω. Δεν είμαι άτομο που δεν έχει αισθήματα και πόσο μάλλον όταν νιώθω έτσι για μια κοπέλα. Θέλω να είμαι πάντα εκεί για εκείνη.

Εννοείται πως θέλω να είμαι πάντα στην εντέλεια. Είμαι και ωραιοπαθής. Δεν είναι κακό, πόσο μάλλον αν είσαι μοντέλο, θέλω να κοιτάζομαι πάντα στον καθρέφτη και να είμαι στην εντέλεια και προσεγμένος.

Ο Ηρακλής βρήκε τη λάθος στιγμή να γελάσει. Όταν μιλάω γενικά δεν μου αρέσει να βλέπω άτομα να γελάνε. Είναι κάτι που απεχθάνομαι. Εκείνη τη στιγμή ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος γιατί ήξερα ότι θα αποχωρήσει η Μαριαγάπη, οπότε δεν ήμουν σε θέση για πολλά – πολλά.

Θα χαθεί ένα βασικό στήριγμα μου, μια συντροφιά για μένα. Από εκεί και πέρα, τελειώνει ο διαγωνισμός σε λίγο οπότε θα την ξαναδώ. Εννοείται θα την σκέφτομαι αλλά θα την σκέφτομαι μόνο σε δύσκολες στιγμές. Είναι σκέψεις παρηγοριάς εκείνες. Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή που ήθελα να αποφύγω. Θα πρέπει να είμαστε και οι δύο ευγνώμονες για όσα έχουμε ζήσει εδώ και τον καιρό που ήμασταν μαζί», είπε ο Αιμιλιάνο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR