counter

GNTM: Ο Τάσος Σοφρωνίου απαντά για τον καβγά με τη Σοφία Χατζηπαντελή - "Θα δείτε ακόμα χειρότερα"

GNTM: Ο Τάσος Σοφρωνίου απαντά για τον καβγά με τη Σοφία Χατζηπαντελή - "Θα δείτε ακόμα χειρότερα"
GNTM: Ο Τάσος Σοφρωνίου απαντά για τον καβγά με τη Σοφία Χατζηπαντελή - "Θα δείτε ακόμα χειρότερα"

Μια μέρα μετά την πρεμιέρα του 5ου κύκλου του GNTM και συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης ο Τάσος Σοφρωνίου βρέθηκε καλεσμένος στο Breakfast@star και μίλησε για όλα.

Ο κριτής του ριάλιτι μόδας απάντησε φυσικά για τον πολυσυζητημένο καβγά που είχε ο ίδιος και η Βίκυ Καγιά με τη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Το θέμα είναι να μη συμφωνείς, γιατί υπάρχει λόγος να μη συμφωνείς. Να μη συμφωνείς για να κάνεις νουμεράκια, δεν ισχύει για εμάς, δεν υπάρχει. Το καλό είναι ότι είμαστε τρεις διαφορετικές προσωπικότητες. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι δυναμίτης, δε μασάει τα λόγια της, γιατί ανήκει σε μια γενιά παιδιών που έχουν μεγαλώσει με τα social media και έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Αυτό εμένα μου αρέσει πολύ. Είναι ωραίο γιατί λένε την αλήθεια τους. Στη μόδα αν δεν πεις τη γνώμη σου δεν μπορείς να πας μπροστά. Πολλά από τα κορίτσια του διαγωνισμού έχουν συγκεκριμένους στόχους για τους οποίους συμμετέχουν», είπε αρχικά ο κριτής του GNTM.

Σχετικά με την έντονη διαφωνία του με τη Σοφία Χατζηπαντελή για το τι είναι diversity, ο Τάσος Σοφρωνίου τόνισε: «Παραλίγο να πιανόμασταν στα μαλλιά, έγινε χαμός. Είμαστε φανταστικά την ώρα που κάνουμε το γύρισμα. Ειλικρινά εκείνη την ώρα τα βλέπουμε όλα σκούρα. Αυτό μας δίνει την ελευθερία να κάνουμε τη συζήτηση που θα κάναμε αν δεν είχαμε κάμερες. Δεν έχουμε περάσει τα όρια. Όλο αυτό έχει μια αλήθεια. Δεν το κάνουμε για την τηλεθέαση, γιατί δεν το καταλαβαίνουμε καν. Σίγουρα θα διαφωνήσουμε, θα τσακωθούμε και θα συγκρουστούμε. Θα δείτε ακόμα χειρότερα. Αυτό που είδατε χθες ήταν πταίσμα, ήταν το πρώτο πιάτο».

Όσον αφορά, για το πώς αποφάσισε να επιστρέψει GNTM, ο Τάσος Σοφρωνίου αποκάλυψε: «Θεωρώ πως κάποια πράγματα είναι καρμικά. Όταν τελείωσε η προηγούμενη έκδοση του GNTM πίστευα ότι κάποια στιγμή θα γίνει ξανά. Η Βίκυ Καγιά είχε περισσότερη πίστη από εμένα, εγώ ήμουν λίγο πιο κυνικός. Όταν έγινε η πρόταση για να γυρίσω είχα ένα πρόβλημα επειδή διδάσκω στη Γαλλία. Βέβαια, κατάλαβα πως αν πρέπει να γυρίσω, έπρεπε να γίνει με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα. Για μένα είναι ευλογία να είμαι με αυτά τα παιδιά. Ήταν η σωστή στιγμή και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR