counter

GNTM: Ο έντονος προβληματισμός της Κυβέλη – Η αποκάλυψη για τις… απειλές που δέχεται

GNTM: Ο έντονος προβληματισμός της Κυβέλη – Η αποκάλυψη για τις… απειλές που δέχεται
GNTM: Ο έντονος προβληματισμός της Κυβέλη – Η αποκάλυψη για τις… απειλές που δέχεται

Στην προηγούμενη δοκιμασία του τέταρτου κύκλου του GNTM αυτή που είχε την καλύτερη φωτογραφία ήταν η Κυβέλη.

Έτσι, η νεαρή κοπέλα στο νέο επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης, έπρεπε να δώσει ντεζαβαντάζ σε δύο από τα υπόλοιπα 10 μοντέλα.

Ωστόσο, η ίδια είχε προβληματιστεί αρκετά και εξέφρασε το άγχος της και αναφέρθηκε στους συμπαίκτες της που την “απείλησαν” αν τους τα έδινε.

«Έγινε μια συζήτηση με τα παιδιά για το disadvantage και μου είπαν πως εάν πάει σε αυτούς θα υπάρχουν κάποιες συνέπειες. Σκέφτομαι κι εγώ ότι είναι γελοίο όλο αυτό και πείσμωσα παραπάνω. Είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό», εξομολογήθηκε η Κυβέλη στον Γιάννη Μπούτο για τις… απειλές που δέχεται από τους συμπαίκτες της.

«Κάνε αυτό που γουστάρεις κι αυτό που νιώθεις. Τι συνέπειες μπορεί να υπάρχουν; Τι μπορεί να σου κάνει κάποιος; Είναι γελοίο και σαν λέξη. Τι θα σου κάνει, θα σε διώξει από τη βίλα;», της είπε με ψυχραιμία ο Γιάννης στην κουβέντα που έκαναν πριν τη νέα δοκιμασία και μάλιστα, της είπε ότι αν θέλει ας το δώσει σε εκείνον το μειονέκτημα.

«Ουσιαστικά προσπάθησε να γίνει μια καθοδήγηση. Στην Ειρήνη που μου έγινε μια πρόταση να το δώσω, δεν θα το δώσω όμως γιατί παρόλο που δεν μιλάμε είμαι συναισθηματικά δεμένη μαζί της και έχουμε περάσει κάποια πράγματα. Μπορεί να μην την εμπιστεύομαι πια, δεν την έχω πλέον κοντά μου», συμπλήρωσε η Κυβέλη στην κάμερα.

Την ίδια στιγμή, σε κουβέντα που γινόταν στη βίλα, ο Κωνσταντίνος εξέφραζε την ανησυχία του ότι θα πάρει το ντεζαβαντάζ από τη φίλη του.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR