counter

GNTM: Η ενόχληση του Άγγελου Μπράτη και η συγγνώμη του Αιμιλιάνο

GNTM: Η ενόχληση του Άγγελου Μπράτη και η συγγνώμη του Αιμιλιάνο
GNTM: Η ενόχληση του Άγγελου Μπράτη και η συγγνώμη του Αιμιλιάνο

Στη νέα δοκιμασία αποχώρησης που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο του GNTM το βράδυ της Τρίτης, ο Αιμιλιάνο πόζαρε ως έκπτωτος εναερίτης στον φακό του Freddie F.

Το αποτέλεσμα της δοκιμασίας δεν ικανοποίησε τον ίδιο και όταν πήγε στο πλατό και ήρθε η στιγμή να ακούσει τα σχόλια των κριτών, άρχισε να κάνει την αυτοκριτική του λέγοντας πως ήταν περισσότερο χαλαρός από ό,τι συνήθως, αλλά γενικότερα η εικόνα του του άρεσε.

«Θα ζητήσω συγγνώμη για τη χαλαρότητα που έδειξα στο σετ. Δεν ξέρω γιατί το έκανα, αλλά από την άλλη αυτό που βλέπω εγώ είναι μια καλή λήψη, διότι βγάζει δυναμισμό στην πόζα. Ωραία είναι η στάση του σώματός μου και οι γεωμετρίες», είπε ο Αιμιλιάνο.

Όλα αυτά που είπε ο Αιμιλιάνο και γενικότερα η στάση που είχε, ενόχλησαν τον Άγγελο Μπράτη, ο οποίος είπε: «Ωραία τα πας. Για πες; Συνέχισε καλά τα πας. Έλα εσύ στη θέση μου».

Μάλιστα, ο Άγγελος Μπράτης διαφώνησε με όλα όσα είπε ο Αιμιλιάνο, λέγοντας πως η πόζα, αλλά και το στόμα του ήταν λάθος.

«Αν είναι αυτή η καλύτερη φωτογραφία που έρχεται εδώ για σένα φαντάζομαι πώς ήταν οι άλλες. Λυπάμαι», τόνισε ο σχεδιαστής με τον διαγωνιζόμενο να απαντά: «Και εγώ λυπάμαι».

Στη συνέχεια, ο Αιμιλιάνο θέλησε να πει μπροστά στους κριτές: «Δεν είμαι άνθρωπος που βασίζεται στην ομορφιά. Θέλω να προσπαθώ πολύ περισσότερο από αυτό. Δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Και ναι δεν το προσπάθησα. Είναι μια πολύ κακή στιγμή».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR