counter

GNTM! Βίκυ Καγιά: Δεν φαντάζεστε με ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια ήταν συγκάτοικος στη Νέα Υόρκη

GNTM! Βίκυ Καγιά: Δεν φαντάζεστε με ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια ήταν συγκάτοικος στη Νέα Υόρκη
GNTM! Βίκυ Καγιά: Δεν φαντάζεστε με ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια ήταν συγκάτοικος στη Νέα Υόρκη

Οι auditions του GNTM συνεχίζονται και οι τέσσερις κριτές βλέπουν νέα κορίτσια και αγόρια που διεκδικούν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στο σημερινό επεισόδιο, στο πλατό εμφανίστηκε η 18χρονη Άννα Κοντογιάννη, η οποία δεν έχει ασχοληθεί μέχρι στιγμής επαγγελματικά με το μόντελινγκ, καθώς είχε βάλει προτεραιότητά της το σχολείο.

Η Άννα κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και μάλιστα τους ξετρέλανε όταν εμφανίστηκε με το καφέ ολόσωμο μαγιό της. Η κοπέλα κατάφερε να πάρει να πολυπόθητα “ναι” και πέρασε στην επόμενη φάση.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της Άννας στο πλατό, η Βίκυ Καγιά έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ αποκάλυψε ότι πριν από αρκετά χρόνια ήταν συγκάτοικος στη Νέα Υόρκη, με την πασίγνωστη τραγουδίστρια Imany.

«Θα σου πω μια μικρή ιστορία. Είχα μια φίλη στη Νέα Υόρκη, ήταν η πρώτη μου συγκάτοικος που την έλεγαν Imany Mladjao. Στην ώρα την δικής της, την προσωπική αντί να κάνει sports και πιλάτες πήγαινε και έκανε τραγούδι γιατί είχε μια πολύ βαριά φωνή και είχε πει στον εαυτό της: “Μόλις κουραστώ με το modeling και δεν έχω κάτι άλλο να δώσω θα αρχίσω να τραγουδάω” και της έλεγα εγώ “γιατί δεν το κάνεις τώρα που έχεις τόσο ωραία φωνη;” και μου είπε “δεν είμαι έτοιμη”, Μιλάμε για την Imany “ You Will Never Know”. Όταν βγήκε αυτό το single και έγινε χαμός έκλαιγα σαν να μην υπάρχει αύριο. Δεν το πίστευα ποτέ μου ότι αυτό το κορίτσι που είχε 100 αδέλφια και μια δύσκολη ζωή  και ήταν μόνη της στη Νέα Υόρκη είπε “τέλος θα τραγουδήσω” και όχι μόνο τραγούδησε, είναι η Imany», είπε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και συγκεκριμένα το λεπτό το 06:30.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR