counter

GNTM 3 – Τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής!

Μετά από αρκετές δοκιμασίες και πολλές φωτογραφίσεις, ήρθε η στιγμή να μάθουμε ποιος κατάφερε να αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής του τρίτου κύκλου του GNTM.

Τρεις παίκτες κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να γίνουν το επόμενο top model της Ελλάδας. Ο λόγος για τον Ηρακλή, τον Ανδρέα και την Παρασκευή.

Ωστόσο, μόνο ένας θα μπορούσε να βγει νικητής και να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας €20.000 από το House of Jewels, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star και μια συνεργασία με ένα διετές συμβόλαιο, με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite London.

Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο τελικός του GNTM 3 κι όλοι έμαθαν ποιος κατέκτησε την κορυφή.

Μετά τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής αλλά και την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, νικητής αναδείχτηκε ο ΗΡΑΚΛHΣ ΤΣΟΥΖIΝΟΒ.

Οι δοκιμασίες και οι βαθμολογίες

Στην πρώτη δοκιμασία οι τρεις φιναλίστ έκαναν πασαρέλα και εντυπωσίασαν όλους τους κριτές με την απόδοσή τους.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη φωτογράφιση, στην οποία τα τρία παιδιά πόζαραν σε red carpet ως αστέρες, που βραβεύονται. Από αυτή τη δοκιμασία απέσπασαν και την πρώτη τους βαθμολογία. Συγκεκριμένα, ο Ηρακλής συγκέντρωσε 39 βαθμούς, η Παρασκευή 38 βαθμούς και ο Αντρέας 37 βαθμούς.

Στη δεύτερη φωτογράφιση που ακολούθησε, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ποζάρουν σε ένα πολυτελές ατμοσφαιρικό πάρτι, που ακολουθεί μετά τη βράβευση. Να τονίσουμε, πως οι φωτογραφίσεις πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, δια χειρός Δημήτρη Σκουλού. Τη βαθμολογία της δεύτερης αυτής δοκιμασίας, την είδαμε να γίνεται live αφού σε αυτή μπορούσε να ψηφίσει και το τηλεοπτικό κοινό.

Έτσι λοιπόν, με την βαθμολογία των κριτών η κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής: Ηρακλής 79 βαθμούς, Παρασκευή 76 βαθμούς και Αντρέας 72 Βαθμούς.

Στο τέλος, ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και είχαμε την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, που είναι ο Ηρακλής.

Να προσθέσουμε ότι στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Αντρέας και στην δεύτερη η Παρασκευή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR