counter

Γλυκερία: Η σπάνια εξομολόγηση για την οικογένειά της και τον ρόλο της ως γιαγιά

Γλυκερία: Η σπάνια εξομολόγηση για την οικογένειά της και τον ρόλο της ως γιαγιά
Γλυκερία: Η σπάνια εξομολόγηση για την οικογένειά της και τον ρόλο της ως γιαγιά

Η Γλυκερία μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη με αφορμή την παρουσία της στο “Σπίτι με το Mega”.

Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για την οικογένειά της. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον σύζυγό της, στον γιο της αλλά στον ρόλο της ως γιαγιά.

«Ετοιμάσαμε μια σπουδαία εκπομπή που θα δώσει στον κόσμο συγκίνηση, χαρά και διασκέδαση», είπε στην αρχή η Γλυκερία για τη μουσική βραδιά που ετοίμασε για τους τηλεθεατές.

Μιλώντας για τον σύζυγό της, Στέλιο Φωτιάδη, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 1978, δήλωσε πως είναι το στήριγμά της και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν θα είχα φτάσει εδώ χωρίς εκείνον». Ο Στέλιος δεν ήταν ποτέ ανταγωνιστικός, ήθελε για μένα το καλύτερο, με λίγη καταπίεση. Ο Στέλιος ζητάει πάντα το τέλειο, εγώ είμαι πιο χαλαρή. Εγώ είμαι και της τύχης, θέλω τα πράγματα να ρέουν και από μόνα τους».

Στη συνέχεια, η Γλυκερία μίλησε για τον γιο και την εγγονή της.

«Ο γιος μου ο Κωνσταντίνος γράφει από πολύ μικρός δική του μουσική αλλά ντρέπεται να τα βγάλει. Τώρα είναι και μια πολύ δύσκολη περίοδος για τη δισκογραφία αλλά είναι πολύ ταλαντούχος και μακάρι γιατί αυτό δεν έχει ηλικία. Το να κάνεις ένα δικό σου τραγούδι, Μπορείς να είσαι και λίγο πιο μεγάλος και να το κάνεις αυτό αν υπάρχει ταλέντο. Είμαι πολύ υπερήφανη γιατί είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, είμαι γιαγιά και είμαστε ευτυχείς. Είναι ακόμα στην ορχήστρα μου. Υπάρχουν βλέμματα, ανταλλάσσουμε χαμόγελα. Το να έχει βαρύνει το κλίμα και να γυρνάς να βλέπεις τον γιο σου και να σου σκάει ένα χαμόγελο είναι πολύ σημαντικό σου δίνει τεράστια δύναμη», είπε και πρόσθεσε: «Ο ρόλος της γιαγιάς νομίζω ότι είναι ο ωραιότερος ρόλος που μπορεί να έχει μια γυναίκα και νομίζω ισχύει και για τον παππού. Η εγγονή μου έχει πάρει το όνομά μου. Ακόμα δεν έχει κλείσει τα δυο».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR