counter

Γλυκερία: Δείτε τους άντρες της ζωής της, τον σύζυγο και τον γιο της

Γλυκερία: Δείτε τους άντρες της ζωής της, τον σύζυγο και τον γιο της
Γλυκερία: Δείτε τους άντρες της ζωής της, τον σύζυγο και τον γιο της

Και ποιος δεν γνωρίζει την Γλυκερία; Η ίδια είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ταλαντούχες και επιτυχημένες καλλιτέχνιδες, με πολλά χρόνια παρουσίας στο πεντάγραμμο. Παρόλο που η καριέρα της μετράει πάνω από 20 χρόνια, η ίδια κρατάει καλά φυλαγμένη την προσωπική της ζωή και οι φορές που έχουμε δει τον σύζυγό αλλά και τον γιο της, είναι ελάχιστες.

Διαβάστε επίσης: Ζαχαρέα για Ρουσόπουλο: "Σιδέρωνε στις 3 το πρωί το φορμάκι του γιου μας και βάλαμε 7 φορές λάθος την πάνα"

Ωστόσο η ίδια θέλει να απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά της και να διαφυλάσσει την προσωπική της ζωή.

Γλυκερία: Ο σύζυγος και ο γιος της

Ο Στέλιος Φωτιάδης, είναι ο άντρας που στέκεται στο πλευρό της και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1976 όπου εκείνος ήταν μαέστρος στο μαγαζί που εμφανιζόταν η τραγουδίστρια. Ο γάμος τους έγινε το 1978! Και ο γιος που έχει η Γλυκερία, ο Κωνσταντίνος έχει το γονίδιο της μουσικής μέσα του και μάλιστα, έχουν συνεργαστεί μαζί. Ο ίδιος έχει μιλήσει σε παλαιότερη εμφάνιση της τραγουδίστρια στο "Ενώπιος Ενωπίω" και έχει πει για την μητέρα του:

Με τον σύζυγό της

"Ήταν, είναι και θα είναι η φανταστική μαμά. Είμαστε πολύ φίλοι με ό,τι περιλαμβάνει αυτό: τις συμφωνίες μας, τις διαφωνίες μας, τα καβγαδάκια μας. Νομίζω ότι είναι φοβερή και σαν γιαγιά. Για εμένα είναι τεράστια τιμή που παίζω με τη Γλυκερία, πέρα από το ότι είναι μητέρα μου και κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι είναι πολύ εύκολο και δεδομένο. Είναι κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο η ίδια το κάνει και γίνεται μεγάλο με τον τρόπο που ερμηνεύει, με τον τρόπο της γενικά". 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR