counter

Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή η ψυχολόγος της Καρολάιν – Τι ανέφερε στην κατάθεσή της;

Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή η ψυχολόγος της Καρολάιν – Τι ανέφερε στην κατάθεσή της;
Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή η ψυχολόγος της Καρολάιν – Τι ανέφερε στην κατάθεσή της;

Πολύωρη και υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας κατάθεση έδωσε στον ανακριτή η σύμβουλος ψυχικής υγείας του μοιραίου ζευγαριού από τα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και την Κέλλυ Χεινωπόρου, η ψυχολόγος της Καρολάιν για περισσότερο από 4 ώρες περιέγραφε στον ανακριτή όλα όσα ειπώθηκαν στις 20 περίπου συνεδρίες που είχε το ζευγάρι μαζί της.  

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας είχε διαπιστώσει τα σοβαρά προβλήματα του ζευγαριού και φέρεται να περιέγραψε στον ανακριτή ότι στο πρώτο ραντεβού και ενώ ο πιλότος της μιλούσε για κατάθλιψη λοχείας, όταν ο 32χρονος βγήκε από το δωμάτιο, η Καρολάιν της ζήτησε βοήθεια για να χωρίσει από τον άνδρα της. Όπως αποκάλυψε στην ψυχολόγο η Καρολάιν, ένιωθε πως ο πιλότος την είχε εγκλωβίσει. Χαρακτηριστικά, λοιπόν, φέρεται, να της είπε πως: «Είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο και το παραμύθι, αλλά σιχαίνομαι τον άνθρωπο».  

Η ψυχολόγος παράλληλα ανέφερε στον ανακριτή πως λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν δέχθηκε απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους προκειμένου να μην προχωρήσει σε αναφορές για την υπόθεση.

Λίγες ημέρες πριν τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ο Μπάμπης την είχε επισκεφτεί στο γραφείο της, όπου υποκρινόμενος τον συντετριμμένο σύζυγο, επιχείρησε να της αποσπάσει πληροφορίες για τις σημειώνεις που είχε κρατήσει από τις συνεδρίες με την κοπέλα και αν είχε την πρόθεση να τις παραδώσει στις αρχές.

Με την νέα αυτή κατάθεση άνοιξε ο κύκλος ο νέος κύκλος της δικαστικής έρευνας για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR