counter

Γλυκά Νερά: Η αναφορά της Λίτσας Πατέρα στην μητέρα του 33χρονου πιλότου

Γλυκά Νερά: Η αναφορά της Λίτσας Πατέρα στην μητέρα του 33χρονου πιλότου
Γλυκά Νερά: Η αναφορά της Λίτσας Πατέρα στην μητέρα του 33χρονου πιλότου

Σοκ στο Πανελλήνιο έχουν προκαλέσει οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των Γλυκών Νερών και τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης μετά από ανάκριση οκτώ και πλέον ωρών στη ΓΑΔΑ πως αυτός ήταν ο άνθρωπος που της αφαίρεσε τη ζωή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές, η ομολογία του 33χρονου είναι το πρώτο και κεντρικό θέμα.

Το πρωί της Παρασκευής, η υπόθεση αυτή σχολιάστηκε και από την εκπομπή “Το Πρωινό” με την Λίτσα Πατέρα να θέλει να κάνει μια αναφορά στην μητέρα του 33χρονου πιλότου.

«Έχουμε αρρωστήσει όλοι. Θέλω να πω μια σκέψη που μου έρχεται και με πικραίνει πιο πολύ. Κλαις για το παιδάκι, κλαις για την κοπέλα, κλαις γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Για την μάνα αυτού του αγοριού μπορείτε να σκεφτείτε σε τι φάση θα είναι; Τι παιδί μεγάλωσε; Καταλαβαίνεις τι δραματικό μπορεί να είναι αυτό. Να μεγαλώνεις ένα παιδί και δολοφόνοι μπορεί να γίνουμε κι εμείς να δώσουμε μια και να γίνεις κάτι. Έγινες δολοφόνος, από εκεί και πέρα είναι το τραγικό για μένα. Την φαντάζεστε αυτή τη μάνα;», είπε η Λίτσα Πατέρα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR