counter

Γλυκά Νερά – Δικηγόρος Ελένης Μυλωνοπούλου: “Έρχονται εκπλήξεις - ίσως γίνει γνωστό το κίνητρο του εγκλήματος”

Γλυκά Νερά – Δικηγόρος Ελένης Μυλωνοπούλου: “Έρχονται εκπλήξεις - ίσως γίνει γνωστό το κίνητρο του εγκλήματος”
Γλυκά Νερά – Δικηγόρος Ελένης Μυλωνοπούλου: “Έρχονται εκπλήξεις - ίσως γίνει γνωστό το κίνητρο του εγκλήματος”

Για όλα όσα κατέθεσε στις Αρχές η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας της Καρολάιν, λίγο μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μίλησε στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος της Σταματία Μάρκου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" η δικηγόρος της συμβούλου, το περιβάλλον στο οποίο ζούσε η άτυχη 20χρονη ήταν προβληματικό.

«Η εντολέας μου έχει καταθέσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, πράγματα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, για τις επισκέψεις του ζευγαριού στο γραφείο της. Θα υπάρχουν εκπλήξεις σε αυτήν την υπόθεση, σχετικά με τη σχέση του ζευγαριού και την προσωπικότητα του δράστη. Υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες που δεν έχουν διαρρεύσει και καλώς δεν έχουν διαρρεύσει.

Ενδεχομένως να προκύψουν στοιχεία που να δείχνουν το κίνητρο της δολοφονίας ή να επιβεβαιωθεί το γεγονός ότι είχε προμελετηθεί το έγκλημα. Είναι αλήθεια ότι ο καθένας από το ζευγάρι έμπαινε ξεχωριστά, όταν πραγματοποιούνταν η συνεδρία με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας. Ήταν διάχυτος ο φόβος που ένιωθε η Καρολάιν και αυτό γινόταν αντιληπτό από την κυρία Μυλωνοπούλου. Γι’ αυτό και απαιτούσε η κ. Μυλωνοπούλου, συναισθανόμενη τον φόβο που ένιωθε η 20χρονη να κλείνει καλά την πόρτα», είπε αρχικά.

Έκανε παράλληλα γνωστό ότι από την πρώτη στιγμή αναζητούσε κατοικία η Καρολάιν, αρχικά στο Χαλάνδρι και ύστερα στην περιοχή του Συντάγματος: «Προσπαθούσε να βρει τρόπους να απεγκλωβιστεί από την κατάσταση».

«Η Καρολάιν είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή στην εντολέα μου τους φόβους για τον σύζυγό της, ενώ έμμεσα η σύμβουλος εκβιάστηκε από τον καθ ομολογία δράστη. Πήγε και την βρήκε από κοντά. Είχε το θάρρος. Η εντολέας μου φρόντισε να μην είναι μόνη, ακριβώς επειδή τον φοβόταν», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR