counter

Γλυκά Νερά: Δείτε για πρώτη φορά την τελευταία φωτογραφία που βρέθηκε στο κινητό της Καρολάιν λίγες ώρες πριν την δολοφονία της

Μετά την ομολογία του πιλότου πως ήταν τελικά εκείνος που σκότωσε τη σύζυγό του, Καρολάιν, οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά διαδέχονται η μία την άλλη.

Μάλιστα, τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα είναι αρκετά..

Όπως είναι ήδη γνωστό, το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης καθώς και τα κινητά τους ήταν αυτά που τον πρόδωσαν και κατέρριψαν τους ισχυρισμούς του πιλότου.

Πέρα, όμως, από τις αναζητήσεις της Καρολάιν τη μοιραία νύχτα για ξενοδοχείο σε γνωστή πλατφόρμα, βρέθηκε και μια φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία αυτή έχει τραβηχτεί στις 12 η ώρα τα μεσάνυχτα και απεικονίζει τον 33χρονο πιλότο να βρίσκεται στον καναπέ της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά και να έχει αγκαλιά την 11 μηνών κόρη τους.

Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε από την εφαρμογή που είχε στο κινητό της η Κάρολαίν που συνδεόταν με τις κάμερες. Η άτυχη 20χρονη φέρεται να ήταν στη σοφίτα τη στιγμή εκείνη.

Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “T-Live” παρουσίασε για πρώτη φορά την τελευταία φωτογραφία που βρέθηκε στο κινητό της Καρολάιν.

Η ομολογία του 33χρονου πιλότου

«Το βράδυ εκείνο, το μωρό έπαιζε στο σαλόνι. Ήμασταν όλοι μαζί. Κάποια στιγμή πήγα να σηκώσω το μωρό και έκανα μια άγαρμπη κίνηση. Μου είπε: “Πως σηκώνεις το μωρό έτσι; Τι πατέρας είσαι εσύ;” Ξεκίνησε καβγάς και η σύζυγός μου ανέβηκε στη σοφίτα για να κοιμηθεί», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομολογία του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR