counter

Γκλέτσος: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποκάλυψε την άγνωστη πτυχή της ερωτικής του ζωής

Γκλέτσος: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποκάλυψε την άγνωστη πτυχή της ερωτικής του ζωής
Γκλέτσος: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποκάλυψε την άγνωστη πτυχή της ερωτικής του ζωής

Απόστολος Γκλέτσος

Συνέντευξη στο Down Town και την Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε να μιλήσει δημόσια για την άγνωστη πτυχή της ερωτικής του ζωής.

Πώς αποφάσισες να μιλήσεις ανοιχτά για τη σεξουαλική σου εμπειρία με άντρα; Δεν ήταν προσχεδιασμένο. Είδα τον Πέτρο Κωστόπουλο με την καούκα στο κεφάλι και μου 'ρθε να το πω. Με τριβέλιζε όλο αυτό τον καιρό, ήθελα κάπου να το πω. Όλη αυτή η ιστορία με το Σύμφωνο Συμβίωσης και τον θόρυβο που ξέσπασε μου την έδωσε στα νεύρα και αποφάσισα να κάνω τη δική μου παραδοχή.

Μετάνιωσες για τη δήλωση που έκανες; Να μετανιώσω; Ούτε για μια στιγμή. Ήταν μια βαθιά πολιτική δήλωση. Το είχα πρωτοπεί άλλωστε πριν από δέκα χρόνια σε μια συνέντευξή μου. Δεν νιώθω ότι έκανα κάποια τρομερή εξομολόγηση ή ότι υπήρχε κάποια συγκεκριμένη εσωτερική ανάγκη για να το αποκαλύψω. Μου 'ρθε και το είπα, απλά τα πράγματα.

Για ποιο λόγο μίλησες δημόσια; Κάποιος που σέβεται τον εαυτό του και αυτούς που τον εμπιστεύονται πρέπει να είναι αληθινός και ειλικρινής. Εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να λέω μόνο αλήθειες. Δεν θα έκανα ποτέ πλάκα με ένα τόσο σοβαρό θέμα και ούτε το παίρνω πίσω. Με πλήρη επίγνωση έκανα αυτή τη δήλωση.

Τελικά πότε βρέθηκες ερωτικά με άντρα; Δεν θα μπω καθόλου σε τέτοιες λεπτομέρειες, γιατί με τον τρόπο αυτό μια πολιτική δήλωση καταντά άσεμνη. Δεν θέλω να περάσω στον κόσμο άλλα μηνύματα, ούτε να μπούμε στη σφαίρα του αγοραίου. Είναι ιερή η δήλωση που έκανα κι αν αρχίσω να λέω λεπτομέρειες θα φύγει αυτή η ιερότητα και το πολιτικό μήνυμα που θέλω να περάσω θα γίνει αυτομάτως φτηνό.

Οι γονείς σου και η κόρη σου πώς αντέδρασαν ακούγοντας τη δήλωσή σου; Για να κάνω κάτι τέτοιο δημόσια, πάει να πει πως έχω προετοιμάσει το έδαφος και ξέρω τι κάνω. Οι φύλακες έχουν συγ-γνώση. Και οι γονείς μου και το παιδί μου ξέρουν τι γίνεται στη ζωή μου, έχουν αισθήματα, ελεύθερο πνεύμα και πυρηνικά αποθέματα δημοκρατίας.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR