counter

Γκέλυ Γαβριήλ: Δείτε πως είναι σήμερα η καλλονή πρωταγωνίστρια των '80s!

Γκέλυ Γαβριήλ: Δείτε πως είναι σήμερα η καλλονή πρωταγωνίστρια των '80s!
Γκέλυ Γαβριήλ: Δείτε πως είναι σήμερα η καλλονή πρωταγωνίστρια των '80s!

Πριν από περίπου τριάντα χρόνια ήταν το απόλυτο sex symbol.

Γκέλυ Γαβριήλ -στο πέρασμά της... έτριζαν τα πατώματα- αποχώρησε από τον καλλιτεχνικό χώρο στα τέλη της δεκαετίας του '90 για να αφοσιωθεί στα καθήκοντά της ως συζύγου και μητέρας.

Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γιάννη Παπαδόπουλο και έχει αποκτήσει μαζί του έναν γιο, τον 16χρονο Ιουλιανό - Σωκράτη

H  Γκέλυ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή της να παρατήσει τα καλλιτεχνικά δρώμενα τη δεκαετία του '90. 

"Το 1998 έφυγα από τον χώρο από δική μου επιλογή. Είχα κουραστεί πολύ. Δούλευα ασταμάτητα και είχα φτάσει 48 κιλά. Εκανα παράλληλα τρεις διαφορετικές δουλειές: θέατρο, σίριαλ και βιντεοταινίες. Μάλιστα, στην τελευταία παράσταση όπου έπαιξα σωριάστηκα στη σκηνή από υπερκόπωση και νοσηλεύτηκα. Είπα να κάνω ένα μεγάλο διάλειμμα και με έναν φίλο μου ανοίξαμε ένα καλλιτεχνικό γραφείο που προωθούσε Ελληνες ηθοποιούς και μοντέλα σε διαφημιστικές δουλειές στη χώρα μας και τη Γαλλία", είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην οικογένειά της, λέγοντας: "Το 2002 γεννήθηκε ο γιος μας ο Ιουλιανός Σωκράτης και το 2006 παντρευτήκαμε με τον άντρα μου. Όταν ήρθε στον κόσμο το παιδί μας, τα σταμάτησα όλα γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στο μεγάλωμά του". 

Όσο για το αν αποδέχεται τον όρο "sex symbol της δεκαετίας του '80", επεσήμανε: "Το sex symbol δεν το πούλησα, όπως κάποιες άλλες... Δεν στάθηκα τόσο πολύ στην εξωτερική μου εμφάνιση. Μη σου πω ότι σε κάποιες δουλειές επέλεγα εγώ να «τσαλακωθώ». Εχω κάνει ρόλους και γριάς και ναρκομανούς και άσχημης".

Δείτε πώς είναι σήμερα μέσα από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ίδια στο Facebook:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR