counter

Γκαλένα Βελίκοβα: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές! Η ανάρτησή της

Γκαλένα Βελίκοβα: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές! Η ανάρτησή της
Γκαλένα Βελίκοβα: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές! Η ανάρτησή της

Με μια ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Γκαλένα Βελίκοβα έκανε γνωστό πως κατεβαίνει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η χορογράφος θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον Νότιο Τομέα Αθηνών με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά.

Διαβάστε επίσης - Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Κατεβαίνει υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Νίκο Χαρδαλιά! Η ανακοίνωσή της

Γκαλένα Βελίκοβα – Η ανάρτηση για την υποψηφιότητά της στις εκλογές

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, έχω την μεγάλη τιμή και χαρά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στης 8/10/23 να συμμετέχω ως υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκο Χαρδαλιά «Αττική Μπροστά»!

Σε όλες τις πτυχές τις ζωής μου, έχω μάθει να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό προκριμένου να πετύχω το καλύτερο αποτέλεσμα, τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και συλλογικό επίπεδο. Μέσα από την ενασχόληση μου με τον αθλητισμό, τα προγράμματα υγεία, αλλά και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, βιώνω καθημερινά την πρόκληση και την ευκαιρία να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη στήριξη των νέων ανθρώπων και τις οικογένειες τους, την ενίσχυση των ευκαιριών τους προκειμένου να δημιουργούν και να προοδεύουν.

Μέσα από τις επιχειρήσεις μου που διευθύνω στα τελευταία 22 χρόνια, αντιλαμβάνομαι τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνία και η οικονομία λειτουργεί, προσφέρω θέσεις εργασίας και δίνω στους νέους ως παιδαγωγός, το υποστηρικτικό περιβάλλον να αναπτύζουν τις δεξιότητες τους και να επιλύσουν τις αδυναμίες τους τόσο σε σωματικό όσο και πνευματικό επίπεδο.

Ζήτω να μου δώσετε τη δύναμη σας, για να εργαστώ μεθοδικά με όλες μου τις δυνάμεις, για να συμβάλω στην μεγάλη προσπάθεια στην «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» με τον Νίκο Χαρδαλιά στης 8/10/2023! Η Αττική αξίζει να προχωρήσει μπροστά με #αττική_μπροστά», έγραψε η Γκαλένα Βελίκοβα.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR