counter

Γιώτα Παναγιωτοπούλου: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του Νίκου Χαρδαλιά

Γιώτα Παναγιωτοπούλου: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του Νίκου Χαρδαλιά
Γιώτα Παναγιωτοπούλου: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του Νίκου Χαρδαλιά

Η σύζυγος του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα, λίγα 24ωρα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, μίλησε στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη.

Η Γιώτα Παναγιωτοπούλου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ο Νίκος Χαρδαλιάς χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο, αλλά και τη μεγάλη αδυναμία της, την κόρη τους Δήμητρα.

«Αν έπρεπε ξανά να επιλέξω τον πατέρα του παιδιού μου, θα ήταν αυτός. Ο Νίκος για μένα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Είναι το καταφύγιό μου. Είναι ο άνθρωπος που με γεμίζει στα δύσκολα. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που θέλω να απευθυνθώ όταν μου συμβαίνει κάτι είτε καλό είτε καλό. Φυσικά και έχω άγχος για την Κυριακή, γιατί ο,τιδήποτε και αν φαίνεται, πρέπει να αποτυπωθεί και στην κάλπη» είπε αρχικά η Γιώτα Χαρδαλιά.

Διαβάστε επίσης: Nίκος Xαρδαλιάς: "Έχω κάνει μπάνιο γυμνoς στα καταγάλανα νερά του Τύμβου Μαραθώνα"

Η Γιώτα Παναγιωτοπούλου, που βρίσκεται πάντα και παντού στο πλευρό του συζύγου της, αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο που πέρασε ο Νίκος Χαρδαλιάς στο νοσοκομείο, όταν χρειάστηκε να βάλει stent.

«Ήταν η χειρότερη και η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Τη μέρα που έγινε η εισαγωγή στο νοσοκομείο, είχαμε Covid κι εγώ και η κόρη μου και δεν μπορούσαμε να τον δούμε. Προσπάθησα να παραμείνω ψύχραιμη, αλλά ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ήταν μπροστά και το παιδί. Αλλά ηρέμησα όταν μίλησα τηλεφωνικά μαζί του και με τον γιατρό του. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: “Μην ανησυχήσεις, ο Νίκος αισθάνθηκε μια αδιαθεσία”. Ένιωσα απελπισία. Δεν το έχω νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα στη ζωή μου» εξομολογήθηκε η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR