counter

Γιωρίκας Πιλίδης: Η σύντροφός του παίρνει θέση για την αποβολή του από το "Survivor All Star"

Γιωρίκας Πιλίδης: Η σύντροφός του παίρνει θέση για την αποβολή του από το "Survivor All Star"
Γιωρίκας Πιλίδης: Η σύντροφός του παίρνει θέση για την αποβολή του από το "Survivor All Star"

Ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης αποβλήθηκαν από το Survivor All Star λόγω παράβασης βασικών κανόνων του παιχνιδιού, όπως έκανε γνωστό στους παίκτες ο Γιώργος Λιανός στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού.

Λίγες ώρες μετά, η κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» και η Μένια Κούκου συνάντησε τη σύντροφο του Γιωρίκα Πιλίδη, Όλγα Καρπουζίδου, η οποία πήρε θέση για την αποβολή του παλαιστή.

«Ανάμεικτα τα συναισθήματα. Μπορεί όντως να βρήκε τρόπο να πάρει φαγητό. Αυτό νομίζω πως τον δικαιολογώ, είναι σε ένα παιχνίδι επιβίωσης. Το θεωρώ δίκαιο να αποβληθεί, βέβαια, γιατί έφυγαν και τα κορίτσια (Δαλάκα – Χατζηανδρέου) για αυτόν τον λόγο. Οπότε δε μπορούν να κρατήσουν τον Γιώργο και να διώχνουν τα κορίτσια.

Διαβάστε επίσης: Αδιανόητη κόντρα στο Twitter ανάμεσα σε Aρη Σoϊλέδη και Bρισηίδα! "Να σου έδινα φαγητό;, να μου κοβόταν το χέρι καλύτερα"

Από τον Γιώργο δεν δέχθηκα κάποια κλήση. Μίλησα και με τους δικούς του. Ούτε αυτοί είχαν κάποια κλήση, οπότε το αποκλείω σίγουρα, γιατί νομίζω ότι θα έπαιρνε εμένα τηλέφωνο. Ούτε η παραγωγή με πήρε να με ενημερώσει τι γίνεται.

Εγώ είχα στείλει τις προάλλες, στο πρώτο spoiler που είπαν ότι υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει ο Γιώργος. Μου είπαν όχι. Δεν περίμενα να μου πουν και κάτι άλλο, οπότε δεν ξαναπροσπάθησα. Δε νομίζω ότι 5.000 ευρώ τη βδομάδα είναι πολλά με τέτοιες συνθήκες.

Εγώ περιμένω να γυρίσει. Μου έλειψε πάρα πολύ. Έχει περάσει μόνο ένας μήνας και νομίζω ότι δεν περνάει οι μέρες και οι ώρες. Θα ήθελα να προχωρήσει η σχέση μας ένα βήμα παρακάτω. Είμαστε 7 χρόνια μαζί και όλα είναι στα σχέδια», δήλωσε η Όλγα Καρπουζίδου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR