counter

Γιώργος Χρυσοστόμου: "Έχασα τον έλεγχο. Οδηγούσα μεθυσμένος, δεν ήξερα που πήγαινα. Μετά το ένα ποτό…"

Γιώργος Χρυσοστόμου: "Έχασα τον έλεγχο. Οδηγούσα μεθυσμένος, δεν ήξερα που πήγαινα. Μετά το ένα ποτό…"
Γιώργος Χρυσοστόμου: "Έχασα τον έλεγχο. Οδηγούσα μεθυσμένος, δεν ήξερα που πήγαινα. Μετά το ένα ποτό…"

Στο περιοδικό People και τη Βένια Καραγιάννη παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός, Γιώργος Χρυσοστόμου. Ο ίδιος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, την περίεργη «σχέση» που είχε με τη νύχτα και το αλκοόλ στο παρελθόν.

Πώς και φέτος, λοιπόν, έκανες τη Μουρμούρα;

Όταν ήρθε η πρόταση της Μουρμούρας, είπα «ναι» στο ρόλο, δεν είπα «ναι» στην τηλεόραση. Είχα ανάγκη, από ματαιοδοξία αν θες, να βγω λίγο έξω, να ξεμυτίσω, ενώ ήθελα να βγάλω και κάποια χρήματα. Κι ευτυχώς που το πρόβλεψα, γιατί του χρόνου με τα ριάλιτι δεν θα παίξει τίποτα. Είχα την ανάγκη μέσα μου να με γνωρίσει ξανά ο κόσμος, να μη με ξεχάσει. Ήταν πανάλαφρη η όλη φάση και η Νάντια Κοντογεώργη, μαζί με την οποία παίξαμε, δώρο Θεού. Συνεννοηθήκαμε με τη μία. Δεν περάσαμε ούτε μια στιγμή έντασης. Και τα παιδιά στο συνεργείο ήταν πολύ καλά. Τους ζητώ συγνώμη γιατί δεν ξυπνούσα πάντα το πρωί για να πάω στην ώρα μου στο γύρισμα. Άσε που μια φορά δεν ξύπνησα καθόλου και με έψαχναν σε όλη την Αθήνα. Ευτυχώς με συγχώρεσαν. Όταν με απέλυσαν, θύμωσα, αλλά τελικά για καλό ήταν.

Ναι, αλλά του χρόνου θα δουλεύεις στο θέατρο κάθε μέρα, χωρίς ρεπό. Τι ανάγκη καλύπτεις έτσι;

Ήταν μια ασφαλιστική δικλίδα το να μην έχω ρεπό, για να μη δουλεύω νύχτα. Μου άρεσε η νύχτα τόσο πολύ που έχασα τον έλεγχο. Οδηγούσα μεθυσμένος τη μηχανή, δεν ήξερα πού πήγαινα. Πήγαινα στο μαγαζί και είχα στρες πριν ξεκινήσω να παίζω μουσική. Μετά το ένα ποτό χανόταν η μπάλα, δεν περνούσε και η ώρα. Παίζω έξι-επτά χρόνια μουσική, όχι μόνο mainstream, αλλά και πιο σκοτεινά πράγματα. Όμως δεν είχε ουσιαστική ανταπόκριση. Είχε μαζευτεί ένα κοριτσομάνι από κάτω για να με δουν, αλλά δεν αγαπούσαν αυτή τη μουσική, οπότε και για μένα δεν είχε νόημα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR