counter

Γιώργος Χριστοδούλου: Ο “Σασμός” και η σχέση του “Σταύρου” με την “Αργυρώ”, η οικογένειά του και η συνεργασία με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Γιώργος Χριστοδούλου: Ο “Σασμός” και η σχέση του “Σταύρου” με την “Αργυρώ”, η οικογένειά του και η συνεργασία με τον Δημήτρη Λιγνάδη
Γιώργος Χριστοδούλου: Ο “Σασμός” και η σχέση του “Σταύρου” με την “Αργυρώ”, η οικογένειά του και η συνεργασία με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη μίλησε ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Ο “Σταύρος” του “Σασμού” μίλησε για τον ρόλο του, την οικογένειά του και το θέατρο.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου για τον “Σασμό

Όσον αφορά τη σειρά του Alpha και τη σχέση ανάμεσα στον “Σταύρο” και την “Αργυρώ”, ο Γιώργος Χριστοδούλου είπε: «Δεν υπάρχουν γραμμένες σκηνές, όπου ο Σταύρος κι η Αργυρώ εκδηλώνουν ένα απίστευτο πάθος.

Όχι, είναι μία σχέση που για τον έναν είναι κάποιου είδους συμβιβασμός και για τον άλλον είναι ένας έρωτας, ο οποίος είναι και λιγάκι μοναχικός, μονόπλευρος. Η Αργυρώ εκτιμάει όσα κάνει ο Σταύρος για εκείνη, αλλά όχι δεν είναι ερωτευμένη μαζί του. Μπορεί να τον αγαπάει, αλλά σαν άνθρωπο.

Ο Αστέρης υπάρχει στη σχέση τους από το πρώτο δευτερόλεπτο. Υπάρχει αυτή η σκιά του μεγάλου έρωτα, αυτού που δε θα ζήσει ποτέ ο Σταύρος με την Αργυρώ. Υπάρχει σαν αίσθηση και υπάρχει και ως φυσική παρουσία μετά από κάποια στιγμή, με έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο. Αισθάνομαι ότι ως έναν βαθμό ο Σταύρος έχει κάνει τον κύκλο του. Δε θα ξαφνιαστώ αν οι σεναριογράφοι αποφασίσουν τελικά ο Σταύρος να μην συνεχίσει».

Η εξομολόγηση για την οικογένειά του

«Έχω ζήσει τον έρωτα με τη γυναίκα, που παντρεύτηκα, νιώθω τυχερός που έχω ζήσει πολύ έντονα συναισθήματα. Η πρώτη εγκυμοσύνη ήρθε όταν κανονίζαμε το γάμο, οπότε όταν έγινε ο γάμος, η Μαρία ήταν τριών μηνών. Το μεγάλο μου αγόρι είναι 3 χρονών θα γίνει τον Ιούλιο και το μικρό μου είναι 6 μηνών. Αυτό που μου δίνει χαρά στη ζωή μου είναι το μεγάλωμα των παιδιών μου. Η σύζυγός μου είναι κι αυτή ηθοποιός. Στο σπίτι μας υπάρχει οικονομική ανασφάλεια. Αν δεν έχουμε δουλειά στην υποκριτική, δεν θα είχαμε πρόβλημα να κάνουμε άλλο επάγγελμα. Μέσα από το ρόλο μου στον “Σασμό” μου γεννήθηκε το ενδιαφέρον να ασχοληθώ με το κόσμημα», είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Το θέατρο και η συνεργασία με τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Έχω τελειώσει το Εθνικό Θέατρο κι έχω συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ήταν τυπική η σχέση μας και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που απόρησα γιατί με διάλεξε γι’ αυτή τη δουλειά γιατί οι σχέσεις μας ήταν λίγο ψυχραμένες. Έπεσα από τα σύννεφα όταν άκουσα τις καταγγελίες, το μυαλό σου δεν πήγαινε σε αυτά που κατηγορείται, σε καμία περίπτωση. Στο ότι μπορεί να είχε παραβατική συμπεριφορά ή λιγάκι περίεργη, αυτό το φανταζόμουν, ναι», είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου και πρόσθεσε: «Έμαθα πολλά πράγματα από τον Στάθη Λιβαθινό. Δεν είχα γίνει μάρτυρας καταστάσεων που να με προσβάλουν».

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR