counter

Γιώργος Χρανιώτης: "Οι γονείς μου έκαναν λάθη και μερικά απ αυτά ήταν..."

Γιώργος Χρανιώτης: "Οι γονείς μου έκαναν λάθη και μερικά απ αυτά ήταν..."
Γιώργος Χρανιώτης: "Οι γονείς μου έκαναν λάθη και μερικά απ αυτά ήταν..."

Ο Γιώργος Χρανιώτης με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα ποίημα που έγραψε ο ίδιος όταν ήταν ακόμη παιδί, συνοδευόμενο από μια φωτογραφία της μητέρας του.

Με αυτό τον τρόπο ο επιτυχημένος ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί "Χρόνια πολλά" με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, αποκαλύπτοντας μάλιστα, παράλληλα και τα λάθη που έκαναν οι δικοί του γονείς... Λάθη που, όπως υποστηρίζει, είχαν συνέπειες προς τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρανιώτης, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας:

«Αυτό ίσως να ναι, το πρώτο πράγμα που έγραψα στην ζωή μου. Δεν είναι το αυθεντικό ,αλλά το θυμήθηκα, το ξανάγραψα μόλις τώρα και το κακοποίησα λίγο, έτσι για το vintage του πράγματος. Πρέπει να ήμουν στην πρώτη δημοτικού και σίγουρα το έδωσα στην μητέρα μου, με αφορμή ,την γιορτή της μητέρας. Μου αρέσει που ακόμα και τώρα ,αν ξανά έγραφα το ίδιο σημείωμα σε αυτήν, θα με εκπροσωπούσε απόλυτα. Οι γονείς γίνονται εγκληματίες, με το που γεννιούνται τα παιδιά τους, μου χε πει κάποια στιγμή ένας ηθοποιός και πατέρας. Δεν είχα καταλάβει τότε, τι εννοούσε. Αργότερα σκέφτηκα, ότι όλοι μας κάνουμε λάθη και απέχουμε αισθητά απ την τελειότητα, αλλά όταν είσαι γονέας, αυτά τα λάθη μπορεί να στοιχίσουν πολύ στα παιδιά σου. Εμένα οι γονείς μου έκαναν λάθη και μερικά απ αυτά ήταν πολύ σοβαρά και με συνέπειες προς εμένα. Αλλά μερικά απ αυτά τα λάθη, είχαν μια αφοπλιστική σπουδαιότητα, μια δυνατότητα ολοκληρωμένης σπουδής ,πάνω στο αντικείμενο της ζωής. Ήταν μάλλον λανθασμένη και πρόχειρη διοχέτευση αγάπης προς το μέρος μου. Αλλά ήταν αγάπη. Και η αγάπη αυτή η σωστή κι η λανθασμένη με έφερε στο σημείο που μαι τώρα και πιστέψτε με ,μ αρέσει πολύ αυτό το σημείο κι αυτή η ζωή που ζω. Γι αυτό αγαπήστε την Μαμά σας ξανά και ξανά με ποικίλους τρόπους, μιλήστε μαζί της, αγκαλιάστε την ,κλάψτε στην αγκαλιά της αν θέλετε, γράψτε της, αν δεν μπορείτε να της μιλήσετε επειδή διστάζετε, ή επειδή φοβάστε τον θυμό σας, πηγαίνετε μαζί της σινεμά ή μια βόλτα, κοιτάξτε την στα μαλακωμένα της μάτια, συγχωρέστε την για τις βλακείες της (που ούτως ή άλλως και μεις κάνουμε ή θα κάνουμε στα παιδιά μας) και αγαπήστε την. Πάλι. Ξανά. Με 1002 διαφορετικούς τρόπους. Κι ακόμα κι αν η Μαμά, έχει φύγει προς αέρινους τόπους, μιλήστε της. Είμαι σίγουρος ότι θα σας ακούσει. Χρόνια πολλά Μανούλα μου!!! Μόνο αγάπη από δω και πέρα!!!! #mothersday #μαναμητεραμαμα #μαδερ #μαμα #loveyourmother»

Δείτε τις φωτογραφίες από το Instagram του Γιώργου Χρανιώτη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR