counter

Γιώργος Χρανιώτης: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον γιο του και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα

Γιώργος Χρανιώτης: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον γιο του και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα
Γιώργος Χρανιώτης: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον γιο του και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τους τελευταίους τρεισήμισι μήνες ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρααφού έγιναν γονείς για πρώτη φόρα.

Μάλιστα τόσο ο ηθοποιός όσο και η σύζυγός του δε σταματούν να δημοσιεύουν στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη νέα τους καθημερινότητα με τον γιο τους.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο Γιώργος Χρανιώτης κοινοποίησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και εκεί τον είδαμε να είναι μέσα στη θάλλασα και να ποζάρει αγκαλιά με τον πρίγκιπά του. Παράλληλα, ο ηθοποιός έστειλε και ένα δυνατό μήνυμα, καθώς έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του:   

“(Να (μην)αγκαλιάζετε τα παιδιά σας) Όταν η λογική βγαίνει έξω από τον άνθρωπο,τότε αποκτά μία δική της οντότητα. Στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο,ορφανά παιδιά στα ιδρύματα,πέθαιναν εξαιτίας της απουσίας επαφής ,αγκαλιάς,αγγιγμάτων,πέραν από τη στιγμή που τρέφονταν.Το σώμα είχε τροφή,αλλά η ψυχή έμενε μαραμένη. Και βέβαια οι επαφές είναι δύσκολο να παραμείνουν ως έχουν ,σε εποχές όπου η επαφή έχει μετατραπεί σε απειλή.Ας μην πάμε όμως στο άλλο άκρο ,επειδή το πιο ουσιαστικό πρόβλημα ,δεν είναι η αγκαλιά ενός παιδιού ,αλλά τα λάθη και οι παραλείψεις που θα αποκάλυπταν,γιατί φτάσαμε στο να δίνουμε εντολές να μην αγκαλιάζετε τα παιδιά (Ένα εξαιρετικό κείμενο του ψυχολόγου Δημήτρη Σταράκη)”.

Δείτε την σχετική ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR