counter

Γιώργος Τζαβέλλας: Ποια είναι η γυναίκα με την οποία θα καταλήξει;

Γιώργος Τζαβέλλας: Ποια είναι η γυναίκα με την οποία θα καταλήξει;
Γιώργος Τζαβέλλας: Ποια είναι η γυναίκα με την οποία θα καταλήξει;

Γιώργος Τζαβέλλας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και τη Νάνσυ Παραδεισανού και μίλησε για την προσωπική του ζωή, τη σχέση του με τη Στέλλα Γιαμπουρά αλλά και τη γυναίκα που πιστεύει πως θα οδηγηθεί στο γάμο.

«Ήθελα να πάω διακοπές στη Μύκονο και πήγα. Κάπως έτσι με είδαν και με έβγαλαν φωτογραφίες με τη Στέλλα. Μάλιστα, έγραφαν ότι παντρευόμαστε, ότι της είχα δώσει δαχτυλίδι και τέτοια. Ήταν απλά μια σχέση στη ζωή μου και περνούσα ωραία. Όλα τα υπόλοιπα ήταν αστεία. Από τότε, βέβαια, άλλαξα στάση. Αν θέλω να πάω διακοπές, δεν θα πάω στη Μύκονο με την κοπέλα μου, θα πάω με φίλους» λέει.

"Ξέρω πως δεν θα είχα την ίδια απήχηση στις γυναίκες αν έκανα άλλο επάγγελμα. Ομολογώ πως έχω αδυναμία στις γυναίκες, απλά το επάγγελμά μου δεν με αφήνει να δώσω αυτά που θέλω σε μια σχέση. Πολλές φορές απομακρύνομαι, γιατί νιώθω ότι ταλαιπωρώ τον άλλο και θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Βέβαια, δεν έχω γνωρίσει ακόμα μια κοπέλα που να είμαι όλη μέρα μαζί της και να μου αρέσει» παραδέχεται. Η μεγαλύτερη μακροχρόνια σχέση που είχε ήταν με μια κοπέλα που μεγάλωσαν μαζί. «Πάντα κρατάω επαφή μαζί της και με βλέπω στο τέλος εκεί να καταλήγω. Δεν έχουμε σταματήσει να βρισκόμαστε, απλά η απόσταση το κάνει δύσκολο να είμαστε μαζί αυτή τη στιγμή» εξηγεί o Γιώργος Τζαβέλλας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR