counter

Γιώργος Τσούλης: Η ηλικία, ο γάμος με την υπέροχη σύζυγο και το παιδί που περιμένουν

Γιώργος Τσούλης: Η ηλικία, ο γάμος με την υπέροχη σύζυγο και το παιδί που περιμένουν
Γιώργος Τσούλης: Η ηλικία, ο γάμος με την υπέροχη σύζυγο και το παιδί που περιμένουν

Ο γάμος ήρθε για τον Γιώργο Τσούλη το Σαββατοκύριακο, αφού σε μια λιτή τελετή, παντρεύτηκε με την αγαπημένη του, Μαριαλένα. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι περιμένει και το πρώτο του παιδί! Όπως είναι φυσικό, αναζητήσεις για το βιογραφικό, την ηλικία, την σχέση του με την μαγειρική και την ζωή του έχουν πάρει «φωτιά» και πάμε να δούμε όσα πρέπει να ξέρτε για εκείνον!

Γιώργος Τσούλης;  Η ηλικία και η μαγειρική

Ο Γιώργος Τσούλης έχει αναλάβει πολλές επιτυχημένες κουζίνες ελληνικών εστιατορίων και έχει μοιραστεί τις μαγειρικές του ικανότητες μέσα από δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Πρόσφατα εγκαινιάστηκαν δύο νέα εστιατόρια στην πόλη που φέρουν την υπογραφή του Chef, ενώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιβάλλοντος, Ωκεανών και Αλιείας επέλεξε τον Γιώργο Τσούλη να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην εκστρατεία «Taste the Ocean» όπου μεγάλοι Chef της Ευρώπης μας παροτρύνουν να καταναλώνουμε βιώσιμα ψάρια και θαλασσινά.

Μετά την εκστρατεία “Taste the  Ocean”, η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεργάστηκε και πάλι μαζί του προσκαλώντας τον Chef ως ομιλητή στην Έναρξη της Διάσκεψης Υψηλού Ενδιαφέροντος για την Πράσινη Εβδομάδα 2021 της ΕΕ, τη μεγαλύτερη ετήσια ευρωπαϊκή εκδήλωση για την περιβαλλοντική πολιτική, που φέτος επικεντρώθηκε στη φιλοδοξία της ΕΕ για μηδενική ρύπανση. 

Αυτό τον καιρό ο Chef παράγει καθημερινά, μαζί με την ομάδα του, νέες πεντανόστιμες συνταγές για το site και τα digital media του στο cooking studio #tsoulomageiremata στα Μελίσσια, ενώ παράλληλα ετοιμάζει το πρώτο του βιβλίο μαγειρικής! Επιπλέον, τον βλέπουμε περιστασιακά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Ωστόσο, μέχρι να φτάσει στην κορυφή, ο δρόμος δεν ήταν εύκολος για εκείνον καθώς όπως έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή του στην Ελεονώρα Μελέτη:

«Ξεκίνησα σε ένα από τα μεγαλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα που το επίπεδο ήταν πάρα πολύ υψηλό και έπρεπε μέσα σε λίγους μήνες να φτάσω στο επίπεδο των άλλων μαγείρων. Ερχόταν ο σεφ και μου φώναζε μέσα στο αυτί μου ότι δεν κάνω, ότι δεν είμαι καλός μάγειρας. Ήταν καθημερινό αυτό. Αυτός ο ψυχολογικός πόλεμος με έκανε καλύτερο γιατί πείσμωνα».

Μάλιστα παλαιότερα ο Γιώργος Τσούλης έχει παραδεχτεί πως «φλέρταρε» με την ανορεξία:

«Στο σχολείο είχα φτάνει να ζυγίζω 110 κιλά. Και εμένα και την αδερφή μου μας μεγάλωσε η γιαγιά. Από το λάθος που κάνουν όλες οι γιαγιάδες να ταΐζουν συνεχώς τα εγγόνια τους και δώστου και μετά παγωτά και πατατάκια, το βράδυ σουβλάκια, πίτσα, σιγά σιγά ξεχείλωνα.

Οι ίδιοι οι φίλοι μου με κράζανε για τα κιλά μου, με λέγανε φοράδα, αγελάδα… Τα κιλά εγώ δεν τα έπαιρνα στην κοιλιά, τα έπαιρνα στα μπούτια. Είχα κάθε μέρα διάφορα “ωραία” στολίσματα. Μπροστά τους τα έπαιρνα όλα στην πλάκα, αλλά σπίτι όχι. Όταν μεγάλωσα και βγήκα στην τηλεόραση τους το είπα.

Ένα καλοκαίρι έφυγα από το σχολείο 110 κιλά και γύρισα τον Σεπτέμβριο 65. Δεν με γνώρισε κανένας στο σχολείο εκείνη τη μέρα. Οι περισσότεροι νόμιζαν ότι έπαιρνα ναρκωτικά, όπως και η οικογένειά μου νόμιζε το ίδιο πράγμα. Είχα φτάσει σε σημείο να μην τρώω τίποτα, έφτασα σε επίπεδα ανορεξίας. Δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα όλη μέρα, δεν είχα δύναμη. Με πήγαν σε γιατρούς, σε ψυχολόγους», είπε ο Γιώργος Τσούλης, η ηλικία του οποίου είναι 33 ετών.

Γιώργος Τσούλης: Ο γάμος και το παιδί

Με την αγαπημένη του, Μαριαλένα, ο Γιώργος Τσούλης είναι αρκετά χρόνια μαζί, ωστόσο, η ίδια δεν αγαπάει την δημοσιότητα, επομένως οι φορές που έχουμε δει το ζευγάρι μαζί σε κάποια δημόσια εμφάνιση, είναι ελάχιστα. Το μωράκι τους, έρχεται να ολοκληρώσει την όμορφη «ομάδα» που έχουν δημιουργήσει και ο γάμος τους ήταν όπως η προσωπικότητα της Μαριαλένας: απλός, όμορφος και χωρίς «φασαρία». Εκείνη φορούσε ένα αέρινο νυφικό σε ρομαντικό στιλ, και ο Γιώργος Τσούλης ένα γαμπριάτικο κοστούμι με το πουκάμισό του να κάνει την διαφορά. Εμείς να ευχηθούμε κάθε ευτυχία!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR