counter

Γιώργος Τσαλίκης: Το viral βίντεο όπου πουλούσε hot dog και η αντίδρασή του σε χυδαίο σχόλιο

Γιώργος Τσαλίκης: Το viral βίντεο όπου πουλούσε hot dog και η αντίδρασή του σε χυδαίο σχόλιο
Γιώργος Τσαλίκης: Το viral βίντεο όπου πουλούσε hot dog και η αντίδρασή του σε χυδαίο σχόλιο

Ο Γιώργος Τσαλίκης το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε μαζί με τα παιδιά του στο γήπεδο για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής ανήρτησε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Instagram με τον ίδιο να πουλάει hot dog στον εξωτερικό χώρο.

"Έλα παιδιά, ξεκινάει ο αγώνας, δεν παχαίνει ομορφαίνει" φώναζε στο βίντεό του, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral και απέσπασε πολλά αποθεωτικά σχόλια για τον ίδιο και το χιούμορ του. 

Ανάμεσα σε αυτά κι ένα σχόλιο προσβλητικό.

Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Γιώργου Τσαλίκη, ο οποίος είναι γνωστός για τον αυθορμητισμό του, όπως και για το γεγονός ότι πάντα ορθώνει ανάστημα όταν προσπαθούν να τον θίξουν. Επίσης, πάντα μέσα από τις αναρτήσεις του θέλει να περνάει μηνύματα.

 Όπως μας ενημέρωσε από νέο βίντεο, υπήρξε κάποιος που τον προσέβαλε, βρήκε άμεσα στο τηλέφωνό του και επικοινώνησε μαζί του.

Όσα είπε ο Γιώργος Τσαλίκης για το χυδαίο σχόλιο εναντίον του στο Instagram

"Έκανα ένα ποστ στο οποίο κάνω χαβαλέ, στο οποίο έφτιαχνα hot dog, έξω απ΄το γήπεδο. Υπήρχε ένα σχόλιο χυδαίο, με ονοματεπώνυμο, ήταν ένας άνθρωπος επιφανής διευθυντικό στέλεχος ασφαλιστικής εταιρείας, με όμορφη γυναίκα, δυο παιδιά, κορίτσια κιόλας. Βρήκα ποιος ήταν, έμαθα πολύ εύκολα το τηλέφωνό του, τον κάλεσα, όταν του είπα ποιος είναι μου έκλεισε το τηλέφωνο με χυδαία βρισιά και όταν τον ξαναπήρα μου μιλούσε 5 λεπτά μασουλώντας δείχνοντας για ακόμα μία φορά ότι δε με σέβεται. Του εξήγησα ότι δεν έχει κανείς το δικαίωμα να σε βρίζει δημόσια και όταν το κάνει αυτό, είναι νομικά κολάσιμο και οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να αποφανθείς στους δικηγόρους σου και στον νόμο. Μετά από μισή ώρα περίεργου στυλ, μου ζήτησε συγγνώμη και ότι θέλει να με συναντήσει... Το έκανε γιατί φοβήθηκε για την πάρτη του... Αποφάσισα να μην του κάνω μήνυση.

Να αντισταθείτε στην αλητεία, να βάζετε τα όριά σας, να ορθώνουμε ανάστημα σε όλους εκεί έξω που νομίζουν ότι μπορούν να μας βιάζουν να μας προσβάλουνε να μας εξαπατούνε, να μας διαλύουν τη καλή διάθεση και ψυχολογία. Όσο ζω θα ορθώνω ανάστημα...Δεν είναι ανωτερότητα η σιωπή σε τέτοιες καταστάσεις! ΜΙΛΑ"

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Τσαλίκης:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR