counter

Γιώργος Τσαλίκης: Το τρυφερό μήνυμα της μητέρας του για την ονομαστική του εορτή

Γιώργος Τσαλίκης: Το τρυφερό μήνυμα της μητέρας του για την ονομαστική του εορτή
Γιώργος Τσαλίκης: Το τρυφερό μήνυμα της μητέρας του για την ονομαστική του εορτή

Ο Γιώργος Τσαλίκης μπορεί να είναι ένας σύζυγος και πατέρας που έχει ως προτεραιότητα την όμορφή οικογένεια που δημιούργησαν με τη Δώρα Δημητροπούλου, δεν ξεχνά ποτέ όμως τους δυο γονείς που τον μεγάλωσαν και τον στηρίζουν από το ξεκίνημα της ζωής του μέχρι και σήμερα.

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που ο Γιώργος Τσαλίκης έχει εκφράσει δημόσια το θαυμασμό του στην μητέρα του για την έντονη φιλανθρωπική της δράση.

Η Ευγενία Τσαλίκη, είναι Πρόεδρος των Καρκινοπαθών στη Στυλίδα και πολύ συχνά συγκεντρώνει με τη βοήθεια του συζύγου της Βασίλη, στο σπίτι τους, τρόφιμα και μεγάλες ποσότητες από διάφορα προϊόντα (πάνες, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, απορρυπαντικά, χαρτιά κ.α) για να τα προσφέρει σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Με αφορμή την ονομαστική γιορτή του επιτυχημένου τραγουδιστή, η μητέρα του Γιώργου Τσαλίκη, Ευγενία, ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook δυο φωτογραφίες του γιου της, γράφοντας λόγια αγάπης βγαλμένα από την καρδιά της.

"Λεβέντη μου χρόνια πολλά να σε χαιρόμαστε να είσαι πάντα Υγιής, Ευτυχισμένος Δημιουργικός και Χαρούμενος !! Να έχεις μια όμορφη ζωή με μεγάλα όνειρα και μικρές στεναχώριες και να μη χρειαστεί ποτέ να κουβαλήσεις πιο πολλά απ' όσα αντέχει η  καρδιά σου. Τα χέρια μας πάντα απλωμένα για να σε καλωσορίζουν και να σου κάνουν μεγάλες αγκαλιές !!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ !!!" έγραψε χαρακτηριστικά η μητέρα του Γιώργου Τσαλίκη στο Facebook.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR