counter

Γιώργος Τσαλίκης: Συγκλονισμένος από τις πυρκαγιές - Ο αδερφός του εκκένωσε το σπίτι του (Βίντεο)

Γιώργος Τσαλίκης: Συγκλονισμένος από τις πυρκαγιές - Ο αδερφός του εκκένωσε το σπίτι του (Βίντεο)
Γιώργος Τσαλίκης: Συγκλονισμένος από τις πυρκαγιές - Ο αδερφός του εκκένωσε το σπίτι του (Βίντεο)

Από χτες το απόγευμα η πυρκαγιά στην Πεντέλη και σε όλες τις γύρω περιοχές προκάλεσε μεγάλες καταστροφές, ενώ κάηκαν και σπίτια.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η οικογένειά του έζησαν ώρες αγωνίας, αφού όπως αποκάλυψε μέσα από Instagram Stories, ο αδερφός του Παναγιώτης ζει στο Ντράφι, με τη φωτιά να πλησιάζει απειλητικά το σπίτι του.

"Πώς το κάνετε αυτό; Πώς καίτε μωρέ τα δάση; Πώς καίτε τους ανθρώπους; Πώς καίτε τις περιουσίες τους; Πώς το κάνετε αυτό; Πώς το κάνετε αυτό; Εγκληματίες. Το σπίτι του αδερφού μου είναι 200 μέτρα από τη φωτιά, όλος ο κόσμος έξω με τα λάστιχα, οι πυροσβέστες δίνουν μάχη σώμα με σώμα. Πώς μπορείτε και κοιμάστε; Που πάτε και βάζετε φωτιές; Πώς; Πώς μπορείτε και κοιμάστε;" είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

 Με εντολή της αστυνομίας, λίγο αργότερα ο αδερφός του εκκένωσε το σπίτι του, όπως αποκάλυψε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

"Ελπίζω να μην υπάρξουν θύματα σε ανθρώπους και ζωάκια και να σωθούν τα σπίτια" έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ με νέα ανάρτηση ενημέρωσε ότι ο αδερφός του είναι ασφαλής.

"Τα λόγια είναι φτωχά ...Καλό κουράγιο σε όλους όσους δοκιμάζονται απόψε... Ο αδερφός μου είναι ασφαλής σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον... Θα δούμε όταν μας επιτρέψουν οι αρχές τι έχει συμβεί με το σπίτι τους... Έφυγαν με τα ρούχα που φορούσαν με την ελπίδα να μην γίνει κάτι χειρότερο... Κουράγιο σε όλους αυτή τη δύσκολη νύχτα για την Αθήνα..."

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, κάηκε η μάντρα του σπιτιού ενώ προκλήθηκαν και κάποιες υλικές ζημιές στο εσωτερικό του.

Δείτε το βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR