counter

Γιώργος Τσαλίκης: "Πήρα τηλέφωνο σήμερα το πρωί τον Γκουντάρα και δεν απάντησε... Προφανώς θα τους χάλαγα την σκαλέτα"

Γιώργος Τσαλίκης: "Πήρα τηλέφωνο σήμερα το πρωί τον Γκουντάρα και δεν απάντησε... Προφανώς θα τους χάλαγα την σκαλέτα"
Γιώργος Τσαλίκης: "Πήρα τηλέφωνο σήμερα το πρωί τον Γκουντάρα και δεν απάντησε... Προφανώς θα τους χάλαγα την σκαλέτα"

Το πρωί της Πέμπτης, η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε στην εκπομπή της απόσπασμα από το "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου με καλεσμένο τον Γιώργο Τσαλίκη.

Η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη με όσα είπε ο τραγουδιστής για τον συνεργάτη της Γρηγόρη Γκουντάρα

 «Με έχει πειράξει πάρα πολύ αυτό που είδα. Στην αρχή έλεγε ότι διδάσκει την αγάπη. Όταν διδάσκεις την αγάπη και το καλό, το να μπαίνεις στη διαδικασία επί δύο χρόνια να μιλάς για αγάπη και ξαφνικά βγάζεις τοξικότητα. Τις προάλλες έλεγε ότι ”στην εκπομπή που είναι πάνελ”. Ο Γρηγόρης εδώ δεν είναι πάνελ. Ο Γρηγόρης και ο Αντρέας και όλοι τους είναι 100 περισσότερο πιο έμπειροι από μένα. Χωρίς αυτούς εγώ θα έκανα μηδέν. Είναι μαζί μου γιατί με αγαπάνε και με βοηθάνε... Το ότι εγώ φέτος είμαι καλύτερα και η εκπομπή πάει καλύτερα, το χρωστάω στον Γρηγόρη. Για μένα ο Γρηγόρης είναι ο πιο σημαντικός συνεργάτης που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Τι δουλειά έχει ο Τσαλίκης να το αναφέρει όλο αυτό και να το συνεχίσει; Δεν κατάλαβα; Με ενόχλησε πάρα πολύ. Για να τελειώνει αυτή η ιστορία, δεν είχε καμιά δουλειά να πάρει ο Γρηγόρης τον Τσαλίκη να τον ενημερώσει για τη δουλειά. Ήταν φίλος του; Ο μόνος που είχε ενημερώσει ο Γρηγόρης για να πάει στο Big Brother ήμουν εγώ. Και εκεί του βγάζω το καπέλο... Δεν θα τον καλούσα ποτέ. Δεν θα το έκανα αυτό ποτέ στον Γρηγόρη. Νομίζετε ότι δεν το έχουμε συζητήσει με τον Γρηγόρη;" είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γιώργος Τσαλίκης απάντησε μέσω Instagram story αποκαλύπτοντας ότι το πρωί της Πέμπτης τηλεφώνησε στον Γρηγόρη Γκουντάρα με σκοπό να συναντηθούνε και να τα βρούνε, παραθέτοντας μάλιστα και screeshot από τις πρωινές του κλήσεις και βλέπουμε ότι τον κάλεσε στις 9:07. Αυτό με σκοπό να τηρίσει ότι δήλωσε χτες στο τέλος της συνέντευξής του. "Ας κάνουμε κίνημα την αγάπη και ας τα βρούμε με αυτούς που μας έχουν πειράξει" είπε στο τέλος ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης μετά την σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

"Εγώ αυτό που είπα εχθές το έκανα πράξη και πρωί πρωί πήρα τηλέφωνο στο Γρηγόρη με σκοπό να του πω να συναντηθούμε να λήξει το θέμα… Δεν απάντησε προφανώς γιατί θα τους χάλαγα τη σκαλέτα της εκπομπής. Επίσης να πω στην έξαλλη Κατερίνα ότι με καλέσανε επανειλημμένα να πάω στην εκπομπή της πριν 2-3 εβδομάδες! (Έχω τα μηνύματα) Η Χρίσλα ξέρει & ξέρω καλύτερα τι είναι γελοιότητες ή όχι, ο Γιαννάκης ο Πουλόπουλος πρέπει να γνωρίζει ότι όταν είσαι σε δικαστική διαμάχη απαγορεύεται να μιλάς για το κανάλι & ο Γρηγόρης για άλλη μια φορά συγκινήθηκε στον αέρα… εκτός αέρα άφαντος… Δεν ασχολούμαι με το θέμα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! Όποιος κατάλαβε… κατάλαβε… The End. Με σεβασμό. Γιώργος"

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR