counter

Γιώργος Τσαλίκης: Οι αντιδράσεις στην ανάρτησή του για την Σαλαγκούδη και η χιουμοριστική του απάντηση

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι επιδόσεις της Ανθής Σαλαγκούδη στον στίβο μάχης του Survivor με πολλά tweets να έχουν γραφτεί από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της.

Το βράδυ της Κυριακής την ώρα που έβλεπε live την παρουσίαση του επάθλου που ήταν κομμάτια πίτσα, ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε το δικό του χιουμοριστικό σχόλιο στο Instagram και στο twitter, με αφορμή τα λεγόμενα της Ανθής Σαλαγκούδη ότι θα ήθελε πολύ να είχε κερδίσει η ομάδα της και να φάει πίτσα: "Όταν βγεις Ανθή μου να δεις πίτσα που θα φας" έγραψε χαρακτηριστικά. 

Το συγκεκριμένο tweet σχολιάστηκε έντονα και ο επιτυχημένος τραγουδιστής έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από Instagram Stories.

"Καλή εβδομάδα, κάποιοι ηθικολόγοι, που είναι το 5% γιατί το βλέπω στα σχόλια, όπου τους πείραξε το χτεσινό μου σχόλιο, που είναι αυτό... Οι ίδιοι που πριν τέσσερις μέρες όταν βγήκε η Ανθή από το πουθενά ή όχι από το πουθενά, δημοφιλέστερη παίκτρια, ενώ το "ρεύμα" ήταν αλλιώς, βρίζανε, καταριόντουσαν, ήτανε χυδαίοι, αυτοί οι ίδιοι, τους πείραξε αυτό που έγραψα. Εχθές λοιπόν που το έπαθλο φαγητού ήτανε πίτσα και η Ανθή έλεγε, τη θέλω, θέλω, θέλω πίτσα, γράφω όταν βγεις, να δεις πίτσα που θα φας, όση θες, γιατί θα βγεις, αυτή ήταν η άποψή μου. Σοκ έπαθαν. Σοκ! Όταν γράφουμε κάτι και σχολιάζουμε έχει να κάνει μ΄αυτό που βλέπουμε και επίσης με την ίδια λογική πυροβολήστε και τον Λιανό που είχε πει, στο χτεσινό επεισόδιο, ότι η Ανθή πηδάει σαν κάστορας σε περίοδο αναπαραγωγής. Επειδή η περίοδος είναι πάρα πολύ περίεργη και όλοι έχουμε πολλά θέματα, βλέπουμε τηλεόραση και ριάλιτι, για να περάσει η ώρα μας, χαζολογάμε, σχολιάζουμε και χαβαλεδιάζουμε. Ηρεμήστε. Σας αγαπώ"

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο Γιώργος Τσαλίκης με τα σχόλιά του και το απόσπασμα από το Survivor που σχολίασε:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR