counter

Γιώργος Τσαλίκης: Ο Βρεττός με το "Παζάρι", οι ηθοποιοί που γίνονται παρουσιαστές & ο Περικλής Κονδυλάτος

Γιώργος Τσαλίκης: Ο Βρεττός με το "Παζάρι", οι ηθοποιοί που γίνονται παρουσιαστές & ο Περικλής Κονδυλάτος
Γιώργος Τσαλίκης: Ο Βρεττός με το "Παζάρι", οι ηθοποιοί που γίνονται παρουσιαστές & ο Περικλής Κονδυλάτος

Τον Γιώργο Τσαλίκη συνάντησε ο Στέλιος Δρουμαλιάς και η κάμερα του Breakfast@Star.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Ηλία Βρεττό και το "Μεγάλο Παζάρι" που παρουσιάζει, τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου.

Στο να του λείπει η τηλεόραση ο Γιώργος Τσαλίκης, απάντησε όχι, "Γιατί αν μου έλειπε, κάτι θα έκανα".

Για τον Ηλία Βρεττό και το "Μεγάλο Παζάρι"

"Μ' αρέσει πάρα πολύ ο Ηλίας, έχει ωραία ενέργεια, είναι καλό παιδί, έχει περάσει και πολλά, είδαμε και το ατύχημα που έπαθε του έστειλα και μήνυμα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ". 

Για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές

"Πρώτα απ΄ όλα οι ηθοποιοί δεν γίνονται παρουσιαστές, κάποιοι άνθρωποι από τα κανάλια τους προτείνουν το ρόλο της παρουσίασης, εμένα δε με χαλάει να βλέπω ηθοποιούς, επίσης να βλέπω δημοσιογράφους να γίνονται παρουσιαστές, εξάλλου δεν είναι και πανάκια ότι ένας δημοσιογράφος θέλει να γίνει και κεντρικός παρουσιαστής, μπορεί να κάνει τη δουλειά του πολύ καλά. Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα, αν ένας άνθρωπος έχει ταλέντο, έχει φως και μπορεί να εξυπηρετήσει ένα προϊόν γιατί όχι; Έχω δει δημοσιογράφους να παρουσιάζουν με τρόπο που εμένα δεν μ΄ αρέσει, έχω δει και ηθοποιούς να παρουσιάζουν με τρόπο που δεν μου αρέσει και το αντίθετο".

Για την εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη

"Την αγαπώ την Κατερίνα αλλά δεν την έχω παρακολουθήσει".

Για το να έχει αποχωρήσει από συνεργασία λόγω κακής συμπεριφοράς

"Όχι και επίσης η γιαγιά μου, μου έχει μάθει ότι το ψωμί τρώγεται πιο εύκολα με το μέλι παρά με το ξίδι. Προσπαθώ τις καταστάσεις να τις φτιάχνω και μετά από χρόνια εμπειρίας πρέπει να είναι ο άλλος προγραμματισμένος και αποφασισμένος να δημιουργήσει πρόβλημα για να μην βρω λύση". 

Για τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου

"Νομίζω ότι είμαστε σε μια εποχή που είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί. Εμένα δεν μ' αρέσει το άλλο άκρο, η υπερβολή να φοβόμαστε να κάνουμε ένα σχόλιο αλλά ούτε και να μην έχουμε μέτρο. Νομίζω ότι πρέπει να βρούμε ένα μέτρο και να σκεφτόμαστε τι λέμε, να μην παρασκεφτόμαστε, απλά να σκεφτόμαστε. Εγώ νομίζω όμως ότι στην περίπτωση του Περικλή και κάποιων τέτοιων ανθρώπων που επαγγέλλονται κάτι άλλο και κάνουν συνεχώς δηλώσεις για κάτι άλλο, νομίζω ότι γίνεται και λίγο εις γνώση τους αυτό που λέω τώρα αύριο θα συζητηθεί. Αν κάποιος μιλάει μια στο τόσο και λέει μια άποψη που είναι λίγο αντισυμβατική να την παίξουμε, αν κάποιος κάθε εβδομάδα λέει κάτι για να παίζει στα κανάλια κι εμείς δεν πρέπει να τσιμπάμε".

Δείτε το ακόλουθο βίντεο με όσα δήλωσε ο Γιώργος Τσαλίκης:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR