counter

Γιώργος Τσαλίκης - Μανώλης Κονταρός: Πλήθος από celebrities στην πρεμιέρα τους

Γιώργος Τσαλίκης - Μανώλης Κονταρός: Πλήθος από celebrities στην πρεμιέρα τους
Γιώργος Τσαλίκης - Μανώλης Κονταρός: Πλήθος από celebrities στην πρεμιέρα τους

Φαντασμαγορική πρεμιέρα για τον Γιώργο Τσαλίκη στο Lido ο οποίος μαζί με τον Μανώλη Κονταρό χάρισαν απίστευτες στιγμές σε όσους βρέθηκαν στην πρεμιέρα τους το βράδυ της Παρασκευής.

Οι πόρτες του ιστορικού και πλήρως ανακαινισμένου νυχτερινού κέντρου άνοιξαν λίγο πριν τις 12 το βράδυ που ξεκινάει και το πρόγραμμα.

Με το σύνθημα "Απόψε όλοι μια παρέα" οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες μαζί με νέα ταλαντούχα παιδιά χαρίζουν στιγμές κεφιού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Γιώργος Τσαλίκης καθιέρωσε στη νυχτερινή Αθήνα τα after parties, κάτι που κάνει και τώρα μέχρι τις 06:00 το πρωί.

Στην πρεμιέρα είδαμε πολλούς φίλους των καλλιτεχνών που διασκέδασαν με τα τραγούδια τους.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Λάκη Λαζόπουλο έμειναν στο μαγαζί μέχρι το κλείσιμο. Η τραγουδίστρια μάλιστα ερμήνευσε αρκετές από τις μεγάλες της επιτυχίες, ενώ είπε κάποια τραγούδια Ελλήνων καλλιτεχνών μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR "αιχμαλώτισε", επίσης, στα πρώτα τραπέζια τη σύζυγο του Γιώργου Τσαλίκη, Δώρα Δημητροπούλου μαζί με τα δύο από τα τρία τους παιδιά, τη Δανάη Μπάρκα, τη Μαρίνα Βερνίκου, τον Κώστα Τσουρό, τον Σάββα Πούμπουρα με τη σύζυγό του Αρετή Θεοχαρίδη, τον Αναστάσιο Ράμμο, τον Σάκη Κατσούλη κ.α.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ της πρεμιέρας:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR