counter

Γιώργος Τσαλίκης: Ξανά με διπλή Αντιδημαρχία στο Περιστέρι! Τι αναλαμβάνει;

Γιώργος Τσαλίκης: Ξανά με διπλή Αντιδημαρχία στο Περιστέρι! Τι αναλαμβάνει;
Γιώργος Τσαλίκης: Ξανά με διπλή Αντιδημαρχία στο Περιστέρι! Τι αναλαμβάνει;

Όπως είναι γνωστό ο Γιώργος Τσαλίκης εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος τον Οκτώβρη του 2023 με χιλιάδες ψήφους, στις κορυφαίες θέσεις του πολυπληθούς ψηφοδελτίου στο πλευρό του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι.

Χτες Πέμπτη, ο κύριος Παχατουρίδης, όρισε τους νέους Αντιδημάρχους του Δήμου του. Ανάμεσα σε αυτούς ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος αναλαμβάνει και πάλι διπλή και μάλιστα διευρυμένη αντιδημαρχία, αφού είναι Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Νεολαίας.

Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης που από το 2019 που πρωτοεκλέχθηκε ξεχώρισε με τον ζήλο και τις ικανότητές του στην τοπική αυτοδιοίκηση, μίλησε για την απόφαση του δημάρχου και για τις αρμοδιότητές του μέσα από βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Γιώργος Τσαλίκης για τις αντιδημαρχίες που αναλαμβάνει

"Μία καινούρια πενταετία ξεκινάει σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα το αξίωμά μου και για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Ανδρέα Παχατουρίδη που μου κάνει την τεράστια τιμή να είμαι Αντιδήμαρχος Πολιτισμού σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας, αλλά και Αντιδήμαρχος Νεολαίας. Είναι τεράστια η τιμή. Είναι μια πολύ διευρυμένη αντιδημαρχία και θα κάνω τα πάντα να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του. Είναι πολύ σημαντική πενταετία για τον πολιτισμό στο Περιστέρι. Έρχεται το Μέγαρο στο Περιστέρι. Τα 90 χρόνια της πόλης μας, του εορτασμού, πάρα πολλές εκδηλώσεις. Είναι υπ' ευθύνη μου πλέον και το Δημοτικό Ωδείο της πόλης μας που έχει τεράστια ιστορία, αλλά φυσικά και οι βαθιές τομές που μπορούν να γίνουν και η βαθιά σύνδεση που έχω σαν όραμα να γίνει με τη νεολαία του Περιστερίου τα επόμενα πέντε χρόνια να κάνουμε όμορφα πράγματα, μαγικά πράγματα για να γίνουμε όλοι καλύτεροι άνθρωποι γιατί οι νέοι μας, μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Ευχαριστώ Ανδρέα. Για τα επόμενα πέντε χρόνια, μαζί σου!" είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης

Δείτε το βίντεο από το Instagram του Γιώργου Τσαλίκη: 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR