counter

Γιώργος Τσαλίκης: Η συνομιλία με ηλικιωμένο από το Περιστέρι και η επική ατάκα (video)

Ο Γιώργος Τσαλίκης εκτός από επιτυχημένος τραγουδιστής, όπως είναι γνωστό, κατέχει και τη θέση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας στον Δήμο Περιστερίου.

Αυτό το διάστημα και αφού έχει κάνει το τεστ για τον κορονοϊό με το αποτέλεσμα να βγαίνει αρνητικό (δες ΕΔΩ το βίντεο με τον Γιώργο Τσαλίκη να κάνει το τεστ για Covid-19) πηγαίνει καθημερινά στο δημαρχείο για να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πλευρό των πολιτών.

Ο ίδιος, βρίσκεται συνεχώς σε επικοινωνία με τα μέλη των Κέντρων Φιλίας για ό,τι χρειαστούν, τώρα που εξαιτίας της πανδημίας μένουν στο σπίτι τους για την ασφάλειά τους.

Ο Γιώργος Τσαλίκης το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο λίγων λεπτών στο οποίο συνομιλεί με κάποια από τα εγγεγραμμένα μέλη, με τους διαλόγους να είναι άκρως απολαυστικοί.

"Κύριε Τσαλίκη την αγάπη σας να έχουμε μόνο" του λέει μία κυρία με τον Αντιδήμαρχο να απαντά "Την αγάπη μου την έχετε κυρία Ξανθή μου". Τότε ο σύζυγος της συγκεκριμένης κυρίας απάντησε με την επική ατάκα "Αφού την αγαπάτε τόσο πολύ πάρτε την από μένα να τελειώνουμε".

Δείτε το επάνω βίντεο με τους επικούς διαλόγους:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR