counter

Γιώργος Τσαλίκης για Γκουντάρα – Κάκκαβα: “Δεν μου ζήτησαν συγγνώμη, δεν νομίζω ότι τη νιώθουν”

Γιώργος Τσαλίκης για Γκουντάρα – Κάκκαβα: “Δεν μου ζήτησαν συγγνώμη, δεν νομίζω ότι τη νιώθουν”
Γιώργος Τσαλίκης για Γκουντάρα – Κάκκαβα: “Δεν μου ζήτησαν συγγνώμη, δεν νομίζω ότι τη νιώθουν”

Το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Τσαλίκης ξεκίνησε τις εμφανίσεις στο Lido Stage.

Ο τραγουδιστής με αφορμή την πρεμιέρα του, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού.

Ο Γιώργος Τσαλίκης αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Μανώλη Κονταρό αλλά και απάντησε στην ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα.

«Δεν έχω κακία με κανέναν άνθρωπο. Και φυσικά συγχωρώ και φυσικά καταλαβαίνω. Και φυσικά έχω ενσυναίσθηση, το παράπονό μου είναι ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν. Δεν έστειλαν κανένα μήνυμα, δε νομίζω ότι νιώθουν να ζητήσουν μία συγγνώμη. Θα το είχαν κάνει. Στενοχωριέμαι γενικά όταν αναγκάζομαι να φύγω από το φως και τη δύναμή μου. Στενοχωριέμαι όταν χρειάζεται γενικά να εξηγώ τα αυτονόητα.

Εγώ δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά κατά του ΣΚΑΪ. Ο ΣΚΑΪ κινείται νομικά, τα κάνει αυτά στους ανθρώπους. Εγώ ακόμη είμαι κουλ. Δεν μπήκα στην αναζήτηση για να κάνω μία αγωγή να ζητήσω χρήματα. Θα το κάνει ο δικηγόρος μου, ο οποίος μου είπε ότι έχω περιθώριο μέχρι τέλος του χρόνου. Δεν είμαι ο τύπος ο απεγνωσμένος, ο δικομανής που ψάχνει να βρει λεφτά.

Έχω πάρει πολλή αγάπη και γι’ αυτό σκέφτομαι τους ανθρώπους –για να κάνω μία σούμα σε όλα τα προηγούμενα που με ρώτησες, και για τον Γρηγόρη και για τον ΣΚΑΪ- τους συμπονώ και τους καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που δεν έχουν πάρει αγάπη. Και προσπαθώ να μαλακώνω τη ψυχή μου γιατί έχω πάρει πολλή αγάπη από τους γονείς και τη γυναίκα μου», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR