counter

Γιώργος Τσαλίκης: Εξήγησε το λόγο που το μαγαζί που εμφανίζεται άνοιξε το Σάββατο

Γιώργος Τσαλίκης: Εξήγησε το λόγο που το μαγαζί που εμφανίζεται άνοιξε το Σάββατο
Γιώργος Τσαλίκης: Εξήγησε το λόγο που το μαγαζί που εμφανίζεται άνοιξε το Σάββατο

Λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη όλα τα νυχτερινά κέντρα παρέμειναν κλειστά από την Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή, ενώ πολλά από αυτά δεν άνοιξαν ούτε και το επόμενο βράδυ.

Κάποια όμως λειτούργησαν κανονικά το Σάββατο, όπως αυτό που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, η Πάολα, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Γιώργο Γιαννιά κ.α.

Ο Γιώργος Τσαλίκης τη στιγμή που εμφανίστηκε στη σκηνή εξήγησε μέσα από μια προσωπική εξομολόγηση, το λόγο που το νυχτερινό κέντρο λειτούργησε κανονικά το Σάββατο.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Τσαλίκη:

"Πριν ξεκινήσουμε εκ μέρους και του Γιώργου (Γιαννιά) γιατί το συζητήσαμε πριν, θα πω δυο λόγια γιατί όλοι, μα όλοι αυτές τις μέρες ζήσαμε ακριβώς το ίδιο. Όλοι ζήσαμε την πίκρα, τη στεναχώρια τον οδυρμό, τη συντριβή και την απογοήτευση. Εγώ πριν από 15 χρόνια όταν ήμουν στο Ρομέο, έχασα τον αδερφό της γυναίκας μου και το βράδυ με τα χώματα στα χέρια πήγα στη δουλειά μου. Σ΄αυτό το μαγαζί λοιπόν δουλεύουν περίπου 50 με 60 άτομα. Γι΄ αυτά σήμερα δεν είναι διασκέδαση, είναι η δουλειά τους και αυτούς χειροκροτούμε σήμερα πρώτα απ΄ όλα και δεύτερον για να μην είμαστε υποκριτές, δεν υπάρχει κανένας και καμία εδώ μέσα, που αυτές τις μέρες να μην ένιωσε αυτόν τον πόνο. Κανείς, ούτε εμείς. Όμως το πένθος είναι υποκειμενικό κι εγώ με τον Γιώργο και την επιχείρηση σεβόμαστε αυτούς που κάνουν ζάπινγκ στο πρόβλημα για λίγες ώρες και μέσα από τη μουσική ζητούν τη θεραπεία. Σήμερα το βράδυ λοιπόν χωρίς να ξεχνάμε θα θεραπευτούμε με την παρέα, με την αγάπη και τη μουσική" είπε ο Γιώργος Τσαλίκης και καταχειροκροτήθηκε από το ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο μαγαζί.

Δείτε στο ακόλουθο βίντε όσα είπε ο Γιώργος Τσαλίκης:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR