counter

Γιώργος Τσαλίκης: Έφυγε εσπευσμένα από την Μελβούρνη- Τι συνέβη;

Γιώργος Τσαλίκης: Έφυγε εσπευσμένα από την Μελβούρνη- Τι συνέβη;
Γιώργος Τσαλίκης: Έφυγε εσπευσμένα από την Μελβούρνη- Τι συνέβη;

Εδώ και περίπου ένα μήνα ο Γιώργος Τσαλίκης βρίσκεται στην Αυστραλία για τις προγραμματισμένες συναυλίες του, οι οποίες είναι όλες sold out.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ταξίδεψε για την μακρινή Αυστραλία για να διασκεδάσει τους fans του, αφού εκεί η χώρα είναι Covid free και μπορούν να πραγματοποιηθούν τέτοιου είδους δρώμενα.

Μάλιστα ο Γιώργος Τσαλίκης όταν έφτασε στην Αυστραλία τήρησε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του και έμειναν σε καραντίνα για 14 ημέρες πριν την έναρξη της περιοδείας.

Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε γνωστό πως αναγκάστηκε μαζί με τους συνεργάτες του να φύγουν ξαφνικά από τη Μελβούρνη και να μεταφερθούν στο Σίδνεϋ, λόγω ενός θετικού κρούσματος κορονοϊού στην πόλη.

«Λοιπόν παιδάκια καλημέρα για να καταλάβετε λίγο πως λειτουργούν εδώ τα πράγματα στην Αυστραλία κάναμε τις δουλειές στην Μελβούρνη, και σήμερα βρέθηκε ένα κρούσμα, ένα στην Μελβούρνη και κλείσανε τα πάντα ο κόσμος στα σπίτια του, για ένα κρούσμα. Εμείς φεύγουμε άρον άρον πάμε Σίδνεϋ γιατί έχουμε εκεί δουλειές για να μπορέσουμε να κάνουμε εκεί που δεν έχει κρούσματα τις δουλειές μας. Δηλαδή είναι λιγάκι εδώ τζόκερ, δόξα το Θεό όλα πάνε καλά. Στην Αυστραλία με 4.000 κρούσματα που έχουμε φτάσει εμείς θα είχανε κάτι λαγούμια κάτω από την γη, στα 150 μέτρα και θα έβγαιναν το 2024. Για αυτό και είναι και χαλαροί και ελεύθεροι. Φύγαμε σαν κυνηγημένοι από την Μελβούρνη ήρθαμε στο Σίδνεϋ, είμαστε έτοιμοι για την Παρασκευή και το Σάββατο, το Σίδνεϋ να ετοιμάζεται παιδιά», δήλωσε χαρακτηριστικά μέσα από τα Instagram stories του ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από τον λογαριασμό του Γιώργου Τσαλίκη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR