counter

Γιώργος Τσαλίκης: Απαντά στις φήμες που τον θέλουν να συμμετέχει στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Καλεσμένος στην εκπομπή της καλής του φίλης και κουμπάρας, Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο γνωστός τραγουδιστής και Αντιδήμαρχος Περιστερίου ρωτήθηκε όπως ήταν φυσικό και για τις φήμες που τον θέλουν να πέρασε από δοκιμαστικό προκειμένου να συμμετέχει στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου τη νέα σεζόν.

«Τα τελευταία χρόνια, το δικό μου φλερτ με την τηλεόραση δεν έχει σταματήσει ποτέ. Έχω πει βέβαια, ότι εμένα η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ άμεση προτεραιότητά μου. Είμαι τραγουδιστής, αγαπώ τη δουλειά μου και κάνω και πάρα πολλά live κάθε χρόνο οπότε κάθε χρόνο που συζητάω κάτι για την τηλεόραση χαλάει κάπου εκεί γιατί δεν έχω χρόνο να μπορώ να κάνω κάποιο project. Και πέρυσι συζητούσα για τρία project, στο ένα μάλιστα είχε γίνει και συμβόλαιο με το όνομά μου αλλά λόγω των συνθηκών δε μπορούσα να το κάνω. Project τα οποία βγήκανε. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι είναι πολύ ώριμο όταν μου γίνεται μια πρόταση να κάνω ένα δοκιμαστικό. Ότι κι αν έχω κάνει, πάντα το θέλω…. Δε θα επιβεβαιώσω αν έκανα δοκιμαστικό για αυτή τη δουλειά. Ότι και να μου προτείνουν εγώ κάνω δοκιμαστικό, δε σημαίνει ότι θα την κάνω τη δουλειά… Δε λέω ποτέ τις προτάσεις που μου κάνουν γιατί το θεωρώ άσχημο για κάποιον που συνεχίζει μετά την εκπομπή, κάνει μια εκπομπή, να έχω πει πρώτα ότι μου την είχαν προτείνει πρώτα ή ότι αρνήθηκα ή δε μπορούσα. Δε ξέρω πως διαρρέουν αυτές οι πληροφορίες, εγώ δεν έχω δώσει κάποια τέτοια πληροφορία, δε μιλάω ποτέ για τις προτάσεις που έχω» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης.

Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε πως έχει γνωριστεί με την Ιωάννα Μαλέσκου όταν πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της στην Κρήτη και όπως είπε την θεωρεί ένα πολύ αξιόλογο πρόσωπο.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR