counter

Γιώργος Τράγκας: Η επιθυμία της οικογένειάς του

Γιώργος Τράγκας: Η επιθυμία της οικογένειάς του
Γιώργος Τράγκας: Η επιθυμία της οικογένειάς του

Βαριά θλίψη στον χώρο της δημοσιογραφίας έχει προκαλέσει ο θάνατος του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών τα ξημερώματα της Τρίτης (14/12). Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλευόταν με κορονοϊό στο νοσοκομείο Σωτηρία, ωστόσο στη πιο μεγάλη μάχη της ζωής του δεν κατάφερε να βγει νικητής.

«Κατέληξε στις 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου» ανέφερε σε ανακοίνωση του το νοσοκομείο Σωτηρία για τον θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα.

Η κηδεία του Γιώργου Τράγκα θα τελεστεί το μεσημέρι της Πέμπτης στην Παναγία Ελευθερώτρια στην Κηφισιά.

Σε ανάρτησή του ο Εκπρόσωπος Τύπου Κ.ΕΛ.ΑΝ. αποκάλυψε πως η οικογένεια του Γιώργου Τράγκα επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου και στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.

«Πέμπτη 16/12 στη 1.00μμ, η εξόδιος ακολουθία του Γιώργου Τράγκα, στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς. Θα ακολουθήσει η ταφή του στο δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς. Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου και στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. Θα εκδοθεί ενημερωτικό ΔΤ» ήταν η ανάρτηση του Πάρη Κουρτζίδη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR