counter

Γιώργος Τράγκας: Ανοίγει η διαθήκη του με 12 ακίνητα σε Ελλάδα και Αμερική

Γιώργος Τράγκας: Ανοίγει η διαθήκη του με 12 ακίνητα σε Ελλάδα και Αμερική
Γιώργος Τράγκας: Ανοίγει η διαθήκη του με 12 ακίνητα σε Ελλάδα και Αμερική

Έχει περάσει ένας μήνας από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Τράγκας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή στις 14 Δεκεμβρίου σε ηλικία 72 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό.

Ο Γιώργος Τράγκας άφησε πίσω του μια τεράστια περιουσία.

Κληρονόμοι είναι οι δύο γιοι του, Γιάννης και Φρέντυ Τράγκας αλλά και η τελευταία σύζυγός του Μαρία Καρρά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” και του Γιάννη Μακρυγιάννη, ο Γιώργος Τράγκας δεν πρόλαβε να αφήσει διαθήκη και όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ αυτό έχει οδηγήσει  σε διαμάχες ανάμεσα στην τελευταία σύζυγό του Μαρία Καρρά και τα παιδιά του από προηγούμενους γάμους του.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε στην κατοχή του πολλά ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική. Ο αριθμός αυτών 12. Πιο συγκεκριμένα, στην Ελλάδα, στο Μονακό που εκεί φέρεται να έχει τρία ή τέσσερα ακίνητα, σε Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας.

Όπως αναφέρει η Κυριακάτικη εφημερίδα, στο Μονακό ο Γιώργος Τράγκας φέρεται να είχε ένα διαμέρισμα στη rue de la Turbie, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως έδρα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του αποβιώσαντος και της συζύγου του Μαρίας Καρρά.

Ένα δεύτερο ακίνητο, ένα διαμέρισμα σε κεντρικό δρόμο του πριγκιπάτου, φέρεται να δηλωνόταν ως μόνιμος τόπος διαμονής, ένα τρίτο βρίσκεται πάνω από το Parc Princesse Antoinette και αναφέρεται ως έδρα μιας εταιρείας δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιών που διατηρούσε ο Γιώργος Τράγκας, ενώ ένα τέταρτο ακίνητο στην οδό Du Larvotto ελέγχεται εάν ανήκε στον δημοσιογράφο και επιχειρηματία.

Το “Πρώτο Θέμα” επικαλούμενο πληροφορίες που προέρχονται από πηγές οι οποίες έχουν εικόνα από δραστηριότητες εκμετάλλευσης πολυτελών ακινήτων στα πιο ακριβά μέρη του κόσμου, ο Γιώργος Τράγκας είχε επενδύσει και σε ένα εντυπωσιακό, επιβλητικό οίκημα σε ένα από τα πιο φημισμένα σημεία του Παρισιού, στην οδό Victor Hugo, κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου. Πρόκειται για πραγματικό αρχιτεκτονικό καλλιτέχνημα, ένα μνημείο της αριστοκρατικής φύσης του ανθρώπου, ένα αρχοντικό αποτύπωμα της Ιστορίας που έχει κληροδοτήσει η ίδια η Γαλλία στην ανθρωπότητα. Και αυτό το ακίνητο ο Γιώργος Τράγκας το αξιοποιούσε, παραχωρώντας το προ ενοικίαση σε όποιον διέθετε το γούστο και την ξεχωριστή οικονομική δυνατότητα για να το απολαύσει.

Μάλιστα, ο Γιώργος Τράγκας είχε μεγάλη αδυναμία στην Αμερική. Είχε στην κατοχή του τρία ακίνητα, ένα σε Μαϊάμι, ένα σε Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας.

Όσον αφορά τη χώρα μας, εκτός από τη βίλα που είχε στην Εκάλη και έμενε με την τελευταία του σύζυγο Μαρία Καρρά, είχε επίσης ένα διαμέρισμα στο Κουκάκι με θέα στην Ακρόπολη, ενώ ερευνώνται ακίνητα σε Κύπρο, Μύκονο και Κέρκυρα.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας σχολιάστηκε σήμερα από την ομάδα της εκπομπής “Happy Day” στον Alpha.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR