counter

Γιώργος Ταλάντσεβ: Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το "Survivor"

Γιώργος Ταλάντσεβ: Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το "Survivor"
Γιώργος Ταλάντσεβ: Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το "Survivor"

Μια ακόμη αποχώρηση είχε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, με τον Γιώργο Ταλάντσεβ να αποχαιρετά οριστικά το ριάλιτι επιβίωσης, επιβεβαιώνοντας τα spoilers.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ μπήκε στο Survivor στα μέσα Φεβρουαρίου και κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο για περίπου 16 εβδομάδες.

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, ο Γιώργος Ταλάντσεβ αμειβόταν με 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Έτσι από τη συμμετοχή του στο Survivor, στο οποίο έμεινε περίπου 4 μήνες, κέρδισε περίπου 16.000 ευρώ.

Ποιος είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ

Γεννήθηκε το 1993 στη Μόσχα. Ωστόσο, μεγάλωσε στην Ελλάδα, καθώς η οικογένειά του μετακόμισε στην Αθήνα όταν εκείνος ήταν μόλις 3 ετών. Έχει σπουδάσει International Tourism & Hospitality Management και εργάζεται ως manager σε πολυτελή ξενοδοχεία. Ταυτόχρονα, είναι παρουσιαστής μεγάλων event. Για πολλά χρόνια υπήρξε επαγγελματίας χορευτής λάτιν, κάνοντας εξαντλητικές προπονήσεις και γυμναστική για τουλάχιστον 6 ώρες κάθε μέρα. Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις της Κύπρου. Έμεινε σε ένα βουνό, κάτω από υπερβολικά αντίξοες συνθήκες όπου έπρεπε 25 άτομα να επιβιώσουν με συνολικά 5 μπισκότα και 2 κονσέρβες για μια εβδομάδα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR