counter

Γιώργος Ταλάντσεβ: "Δεν ήταν και λίγα τα χρήματα που κλάπηκαν"

Γιώργος Ταλάντσεβ: "Δεν ήταν και λίγα τα χρήματα που κλάπηκαν"
Γιώργος Ταλάντσεβ: "Δεν ήταν και λίγα τα χρήματα που κλάπηκαν"

Θύμα κλοπής έπεσε ο Γιώργος Ταλάντσεβ, όπως έκανε γνωστό πριν από λίγες ημέρες μέσα από τα social media.

Ενώ ο πρώην παίκτης του Survivor έλειπε σε διακοπές, κλέφτες μπήκαν στο σπίτι του και του πήραν πράγματα αξίας, αλλά και χρήματα.

Διαβάστε επίσης - Γιώργος Ταλάντσεβ: Έπεσε θύμα κλοπής ο πρώην παίκτης του Survivor! "Μου έκλεψαν ρολόγια, χρυσαφικά και…"

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ για την κλοπή στο σπίτι του

Το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Ταλάντσεβ μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» για την κλοπή που έγινε στο σπίτι του και περιέγραψε πως μπήκαν οι ληστές στο σπίτι του.

«Παιδιά, προσέξτε τι ανεβάζετε στα social media όσον αναφορά το σπίτι σας και τους χώρους σας γενικά, γιατί δυστυχώς πλέον παρακολουθούμαστε από παντού. Τα social media δίνουν την ευχέρεια σε αυτούς τους ανθρώπους που κλέβουν, να τους κάνουμε τη ζωή λίγο πιο εύκολη.

Επειδή μπαίνει και Αύγουστος, προσέξτε λίγο και τις πόρτες σας και τι αφήνετε μέσα στο σπίτι, αν έχετε και πολλά μετρητά, γιατί εγώ είχα και κάποια χρήματα και δεν ήταν και λίγα τα χρήματα που κλάπηκαν, ήξεραν ακριβώς πού είναι. Πρόσφατα μετακόμισα πίσω στους δικούς μου. Η μάνα μου έφυγε για την Εύβοια και ο πατέρας μου είχε βγάλει για 20 λεπτά βόλτα τον σκύλο», περιέγραψε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Ταλάντσεβ:

 

Photo Credits: Instagram - george_tala_

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR