counter

Γιώργος Σαμπάνης: Η Ιωάννα Σαρρή τον καμάρωσε στην συναυλία του (Φωτό)

Γιώργος Σαμπάνης: Η Ιωάννα Σαρρή τον καμάρωσε στην συναυλία του (Φωτό)
Γιώργος Σαμπάνης: Η Ιωάννα Σαρρή τον καμάρωσε στην συναυλία του (Φωτό)

Τον απόλυτο έρωτα ζουν η Ιωάννα Σαρρή και ο Γιώργος Σαμπάνης. Το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από ένα χρόνο και δεν κρύβουν τον έρωτά τους και πολλές φορές μοιράζονται στα social media με τους ακολούθους του κοινά στιγμιότυπα.

Δείτε επίσης - Γιώργος Σαμπάνης: "Αν ο κόσμος σε μένα βλέπει τον γκόμενο καλύτερα να πάω σπίτι μου, έχω φτάσει 40 χρονών"

Ιωάννα Σαρρή – Στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη στη συναυλία του

Το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Σαμπάνης παραχώρησε συναυλία στο θέατρο «Άλσος» και από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η Ιωάννα Σαρρή. Το μοντέλο βρέθηκε εκεί και καμάρωσε τον αγαπημένο της στη σκηνή και διασκέδασε με τις επιτυχίες του.

Γιώργος Σαμπάνης – Η εξομολόγηση για τη σχέση με την Ιωάννα Σαρρή

«Με κούρασε αυτό που είχα επιλέξει τα προηγούμενα χρόνια που ήταν να έχω μια σχέση και να το ξέρω μόνο εγώ και δυο άτομα. Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Η τωρινή μου σχέση ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Μας έβγαλαν μια φωτογραφία σε ένα άσχετο μέρος με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό. Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του ”Άσε με να σε προσέχω”. Eίμαστε μαζί λίγους μήνες αλλά ωραίους. Eίμαι ερωτευμένος η αλήθεια είναι», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Σαμπάνης σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR