counter

Γιώργος Σαμαράς: Βραδινή έξοδος στην Αθήνα με τον κολλητό του

Γιώργος Σαμαράς: Βραδινή έξοδος στην Αθήνα με τον κολλητό του
Γιώργος Σαμαράς: Βραδινή έξοδος στην Αθήνα με τον κολλητό του

Γιώργος Σαμαράς Ορέστης Καρνέζης

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Γιώργος Σαμαράς, μακριά από τις υποχρεώσεις του στη σκοτσέζικη Σέλτικ. O διεθνής ποδοσφαιριστής, ταξίδεψε στην Αθήνα λόγω της κλήσης του από τον Φερνάντο Σάντος στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, εν’ όψει του αγώνα της Ελλάδας με τη Βοσνία, σήμερα Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και με την Σλοβακία στις 16 του ίδιου μήνα.  

 Γιώργος Σαμαράς Ορέστης Καρνέζης

Ο Σαμαράς, αργά το βράδυ της Κυριακής 7 Οκτωβρίου και μετά από το εντυπωσιακό τέρμα που σημείωσε στο παιχνίδι της Σέλτικ με την Χαρτς κι έφερε την ομάδα του στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, προσγειώθηκε στην Αθήνα. Κι αν αυτό το γκολ δεν είναι αφορμή για νυχτερινή έξοδο επί ελληνικού εδάφους, τότε τι είναι;

 Γιώργος Σαμαράς Ορέστης Καρνέζης

Κάπως έτσι σκέφτηκε ο ποδοσφαιριστής και βγήκε με τον καλό του φίλο και τερματοφύλακα της εθνικής μας ομάδας Ορέστη Καρνέζη, που μόλις είχε επιστρέψει από το νικηφόρο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη. Οι δύο ποδοσφαιριστές, επέλεξαν να περάσουν το βράδυ τους διασκεδάζοντας στο «It’s raining men party» που διοργανώνει ο Χρήστος Ανθόπουλος με τον Κώστα Φραγκολιά, τον Κώστα Γκρέκα και τον Δημήτρη Τικτόπουλο. Σε γνωστό μπαρ της Καρνεάδου λοιπόν, στο Κολωνάκι, τους περίμενε ο στενός φίλος του Γιώργου Σαμαρά, Σάκης Νταντούλας.

Γιώργος Σαμαράς Ορέστης Καρνέζης

Ο Σαμαράς παρ’ όλο που είχε δεμένο το αριστερό του χέρι, μετά από τραυματισμό που υπέστη σε προηγούμενο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας, φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και κεφάτος, μιλώντας συνέχεια με τους φίλους του. Οι δύο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν ολομόναχοι από το πάρτι δύο περίπου ώρες μετά, με προορισμό τα… σπίτια τους αφού οι σκληρές προπονήσεις με την εθνική από την επόμενη κιόλας μέρα, δεν τους άφηναν περιθώρια για περαιτέρω εξόδους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR