counter

Γιώργος Σαμαράς: Απαντά για την καρδιά που αφιέρωσε στην Ελένη Φουρέιρα

Γιώργος Σαμαράς: Απαντά για την καρδιά που αφιέρωσε στην Ελένη Φουρέιρα
Γιώργος Σαμαράς: Απαντά για την καρδιά που αφιέρωσε στην Ελένη Φουρέιρα

Γιώργος Σαμαράς

Σε ζωντανή σύνδεση από τη Βραζιλία, ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε για τη θριαμβευτική πρόκριση της Εθνικής στους "16" του Μουντιάλ και ενόψει του αγώνα με την Κόστα Ρίκα. Ο Γιώργος Σαμαράς ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για την περιβόητη καρδιά που σχημάτισε με τα χέρια του την ώρα του γκολ -και που λέγεται ότι αφιέρωσε στην Ελένη Φουρέιρα- ο ίδιος ένιωσε αμήχανα, "έσκασε" ένα πλατύ πονηρό χαμόγελο πιάνοντας το πρόσωπό του, μη θέλοντας να αποκαλύψει αν τελικά η χειρονομία αγάπης πήγαινε στην σύντροφό του.  

Κανείς δεν έμαθε αν αυτή η καρδιά ήταν αφιερωμένη στην Ελένη Φουρέιρα ή στην 14χρονη αδελφή του, Αναστασία που της έχει τρομερή αδυναμία. Φυσικά αγαπά και τις δύο και είναι οι γυναίκες που έχουν την πρώτη θέση στην καρδιά του!

Γιώργος Σαμαράς

Ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε επίσης για την γνωριμία του με τον μικρό φίλαθλο Jay- ο οποίος γεννήθηκε με σύνδρομο Down-  που γνώρισε στην Σκωτία, στο τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα της Σέλτικ. Να σας θυμίσουμε ότι εκεί, ο Γιώργος Σαμαράς, φρόντισε να παρουσιάσει την ανθρώπινη πλευρά του ποδοσφαιριστή, κάνοντας έναν γύρο θριάμβου με τον  μικρό οπαδό των Καθολικών με ειδικές ανάγκες.

Ο Γιώργος Σαμαράς αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει ένα δώρο στον Jay, στον πιο πιστό φίλαθλο του "Sam", όπως τον αποκαλεί χαϊδευτικά ο μικρός.

Συγκεκριμένα είπε ο Γιώργος Σαμαράς: "Αν είναι εφικτό, θέλουμε να κανονίσουμε τα εισιτήρια για να δει το ματς με την Κόστα Ρίκα. Αν δεν προλάβει να έρθει, τουλάχιστον να βρίσκεται στο επόμενο παιχνίδι. Θα ενημερώσουμε τον πατέρα του παιδιού, να προχωρήσουμε στη διαδιασία. Έχω μια φανέλα και θα την υπογράψουμε με τα υπόλοιπα παιδιά για να του την στείλουμε. Αυτό είναι ένα δώρο, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, το περισότερο είναι να τον δούμε και να μας δει από κοντά". 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR