counter

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Η σπάνια εξομολόγηση για την σύζυγό του! "Οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι…"

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Η σπάνια εξομολόγηση για την σύζυγό του! "Οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι…"
Γιώργος Πυρπασόπουλος: Η σπάνια εξομολόγηση για την σύζυγό του! "Οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι…"

Καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», βρέθηκε την Πέμπτη 15/2 ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Ο ηθοποιός παραχώρησε στην παρουσιάστρια του Alpha μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σύζυγό του αλλά και την κόρη τους.

Γιώργος Πυρπασόπουλος - Η σπάνια εξομολόγηση για την σύζυγό του

 «Η σύζυγός μου είναι υποστηρικτική όσον αφορά τη δουλειά μου, δεν έχει τύχει να μου παραπονεθεί για κάτι αλλά, αν κάτι δεν της αρέσει, θα μου το πει. Οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι στο σπίτι, κάνουμε και οι δύο τα πάντα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Για την κόρη του ο ηθοποιός παραδέχτηκε: «Σε αυτή την ηλικία που είναι η μικρή συνεχίζουμε με υπομονή, επιμονή και ψυχραιμία. Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά θέλουν να τους δώσεις πολύ χρόνο. Επειδή εμείς θέλουμε να γίνονται κάποια πράγματα γρήγορα, μπορεί να τα πιέσουμε».

Δείτε επίσης - Γιώργος Πυρπασόπουλος: Το όνομα που έδωσε στην 17 μηνών κόρη του και το σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό του

Παράλληλα, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος εξομολογήθηκε: «Έχω μπει τόσο αποφασιστικά στην ιστορία με το παιδί που, αν τύχει να βρεθώ κάπου έξω σε μία πιο χαλαρή φάση, νιώθω σαν τουρίστας. Σκέφτομαι: πω πω, πού ήμουν; Ξαφνικά κάποια πράγματα σου φαίνονται εξωπραγματικά», εξομολογείται ο Γιώργος Πυρπασόπουλος σε άλλο σημείο της κουβέντας.

Τέλος, ο ηθοποιός τόνισε: «Γενικά είμαι ένας τύπος που μπορεί να πιάσει γρήγορα «κόκκινα». Το έχω συνειδητοποιήσει τα τελευταία χρόνια και προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος. Παρόλα αυτά, θα ζητήσω συγνώμη και θα την απαιτήσω κιόλας τη συγνώμη. Μπορεί να κάνω και μούτρα, αν και δεν μου αρέσει καθόλου. Το δουλεύω όμως».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR