counter

Γιώργος Πρίντεζης: Συγκινημένος ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του στο μπάσκετ

Γιώργος Πρίντεζης: Συγκινημένος ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του στο μπάσκετ
Γιώργος Πρίντεζης: Συγκινημένος ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του στο μπάσκετ

Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Πρίντεζης κατά τη διάρκεια της απονομής του πρωταθλήματος της Basket League.

Ο αρχηγός της ομάδας του “Ολυμπιακού” ήταν ο τελευταίος που βγήκε από τα αποδυτήρια για να παραλάβει το μετάλλιό του και λίγο πριν την σηκώσει το τρόπαιο, πήρε το μικρόφωνο και ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το μπάσκετ.

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα για αυτά τα 20 χρόνια που περάσαμε παρέα. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μας όχι μόνο στις όμορφες αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Από του χρόνου θα βλέπουμε μαζί την αγαπημένη μας ομάδα παρέα όπως πριν 20 χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Πρίντεζης και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Ο Γιώργος Πρίντεζης αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2001 με δύο διαλείμματα, τη σεζόν 2006-2007 όπου έπαιξε ως δανεικός στην Ολύμπια Λάρισας και από το 2009 μέχρι 2011 όπου αγωνίστηκε στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, δύο Ευρωλίγκες και ένα διηπειρωτικό Κύπελλο. Στον τελικό της Ευρωλίγκας το 2012 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ με δικό του καλάθι (το διάσημο «πεταχτάρι»), ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο.

Με την Εθνική Ελλάδος έπαιξε σε 127 αγώνες και συμμετείχε στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου το 2008. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2009.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR