counter

Γιώργος Πατούλης: Ζητά συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών

Γιώργος Πατούλης: Ζητά συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών
Γιώργος Πατούλης: Ζητά συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών

Σε εκδήλωση στο Ζάππειο για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Πατούης.

Ο περιφερειάρχης Αττική, μάλιστα, σηκώθηκε και χόρεψε ζεϊμπέκικο, ενώ οι φωτιές μαίνονται στην Ελλάδα, με το βίντεο να ανεβαίνει στα social media και να προκαλεί αντιδράσεις, αλλά και δυσαρέσκεια στους κύκλους της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης -  Σάκης Κατσούλης: Υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη στις εκλογές! Η επίσημη ανακοίνωση

Γιώργος Πατούλης – Η συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών

Μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο Γιώργος Πατούλης θέλησε να ζητήσει συγνώμη για αυτή του την κίνηση και τόνισε πως έκανε λάθος.

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους.

 Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα», δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης.  

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR