counter

Γιώργος Πατούλης: Τι απαντά για την κρίση στον γάμο του με τη Μαρίνα Πατούλη;

Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε τη Δευτέρα πως ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη περνάει κρίση και ότι ο σύζυγός της έχει φύγει από το σπίτι τους και πως δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους. 

Το πρωί της Τρίτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στο Happy Day ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον Περιφερειάρχη Αττικής, ωστόσο εκείνος δε θέλησε να ρίξει «λάδι στη φωτιά».

«Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω “τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα;”. Μου λέει “ψάχνω να βρω γιατρούς”. Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα… Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι. Υπάρχει ένα θέμα προσωπικό που έχει προκύψει με τη σύζυγό σας. Κατάλαβα ότι δεν θέλει να μιλήσει καθόλου ο ίδιος για τα προσωπικά του, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την σχέση τους. Ο ίδιος δε θέλει να απαντήσει. Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει “επειδή κ. Τσιμτσιλή είστε και εσείς μητέρα 3 παιδιών και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία”. Και το κλείσαμε έτσι. Δεν έριξε λάδι στη φωτιά» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR