counter

Γιώργος Παπαδάκης: "Με πλήγωνε η λύσσα τους να με διώξουν από την τηλεόραση"

Γιώργος Παπαδάκης: "Με πλήγωνε η λύσσα τους να με διώξουν από την τηλεόραση"
Γιώργος Παπαδάκης: "Με πλήγωνε η λύσσα τους να με διώξουν από την τηλεόραση"

Γιώργος Παπαδάκης Σταματίνα Τσιμτσιλή

Καλεσμένος στην εκπομπή FTHISTV με την Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο παρουσιαστής αρχικά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια. Το ίδιο έκανε και μέσα από την συνέντευξή του στην εφημερίδα News και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

"Η Σταματίνα συνεχίζει μετά από μένα και όπως είδες, ήταν μια έκπληξη".

Δείτε το video από το FTHISTV:

Ο παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του ΑΝΤ1 μίλησε για τα χρόνια της καριέρας του, όσους τον στεναχώρησαν αλλά και τους παλιότερους συνεργάτες του.

"Δεν αισθάνομαι κουρασμένος ούτε προσωπικά, ούτε επαγγελματικά. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα φύγω από τη δουλειά μέσα στα 2- 3 επόμενα χρόνια. Υπάρχει μια λύσσα να με διώξουν. Δεν κρύβω ότι στην αρχή με πλήγωνε αυτό γιατί δεν κάνω τίποτα για να φαίνομαι μικρότερος. Είμαι από τους λίγους που δεν βάφουν τα μαλλιά τους, από τους λίγους που λένε την ηλικία τους. Πρέπει να συνταξιοδοτηθώ για να φύγω από τη δουλειά μου. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε. Το πήρα με πολύ μεγάλο κόπο και 18 ώρες δουλειάς. Υπάρχουν άνθρωποι που με έχουν αδικήσει αλλά και άνθρωποι που έχω αδικήσει κι εγώ με τη σειρά μου. Νομίζω πως όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου δεν θα ήθελαν να ξανασυνεργαστούν, αλλά ούτε κι εγώ. Θα ήταν ξαναζεσταμένο φαγητό".

Δείτε το video του FTHISTV με αφιέρωμα στη ζωή του Γιώργου Παπαδάκη:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR