counter

Γιώργος Παπαδάκης για debate: "Μετάνιωσα που πήγα"

Γιώργος Παπαδάκης για debate: "Μετάνιωσα που πήγα"
Γιώργος Παπαδάκης για debate: "Μετάνιωσα που πήγα"

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Πέμπτης αμέσως μετά το τέλος του «Καλημέρα Ελλάδα». Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο χθεσινοβραδινό debate και τόνισε πως μετάνιωσε που πήγε.

Δείτε επίσης - Κυριάκος Μητσοτάκης: Διέκοψε τις δηλώσεις του Γιώργου Παπαδάκη! "Αυτό λέγεται photobomb"

Ο Γιώργος Παπαδάκης για το debate

«Δέχομαι ερωτήματα του γιατί δεν ρώτησα τον Μητσοτάκη αυτό, γιατί δεν ρώτησα τον Τσίπρα το άλλο. Καθόμασταν με αλφαβητική σειρά κι έγινε μία κλήρωση που με βάση αυτή την κλήρωση είχαμε το δικαίωμα να απευθύνουμε ερώτηση σε έναν αρχηγό σε μία ενότητα και όχι και στις άλλες στις υπόλοιπες. Και εγώ θα ήθελα να ρωτήσω πολλά πράγματα. Ξέρεις πόσες φορές μας έκαναν “σουτ”. Όχι ο Κουβαράς, δεν θα πω ονόματα. Αυτό δεν ήταν τηλεοπτικό προϊόν. Οι άνθρωποι που αποφάσισαν για εμάς και το τι θα κάνουμε, δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση. Για παράδειγμα, απαγορευόταν να υπάρχει πλάνο την ώρα που μιλούσε κάποιος άλλος πολιτικός αρχηγός. Δηλαδή μιλούσε ο Τσίπρας, δεν θα έπρεπε να δείξει τον Μητσοτάκη. Στο κοντρόλ ήταν εκπρόσωποι κομμάτων... Βαρέθηκα, γύρισα και είδα το αποτέλεσμα του αγώνα! Μου θύμισε προξενιό, που το σόι του γαμπρού και της νύφης συναντιούνται...

Μετάνιωσα που πήγα. Ήταν μία ανούσια διαδικασία για μένα. Με ρωτάει ο κόσμος γιατί πήγα. Όταν μου προτάθηκε, η αρχική απάντησή μου ήταν αρνητική. Μου είπαν να το σκεφτώ γιατί πρέπει να εκπροσωπηθεί ο σταθμός και μετά είπα ότι δεν πρέπει να αρνηθώ γιατί θα δημιουργήσω πρόβλημα στο σταθμό. Στο επόμενο δεν πάω. Δεν έχω συζητήσει με τον σταθμό, αλλά κακά τα ψέματα ήθελα να έχω και την εμπειρία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Παπαδάκης για το debate:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR